PREMIERSHIP

Džeko donio pobjedu Cityju, Welbeck Unitedu

Foto: PA/Pixsell
Džeko donio pobjedu Cityju, Welbeck Unitedu
28.12.2013.
u 17:53
S minimalnih 1:0 slavio je i Manchester City na Etihadu protiv Crystal Palacea. 'Građani' su do pobjede stigli golom Edina Džeke u 66. minuti.
Pogledaj originalni članak

U subotu je odigrano pet utakmica 19. kola Premiershipa, a jedinu gostujuću pobjedu ostvario je Manchester United. 'Crveni vragovi' su pobijedili kod Norwicha 1:0, a jedini gol zabio je Danny Welbeck u 57. minuti.

S minimalnih 1:0 slavio je i Manchester City na Etihadu protiv Crystal Palacea. 'Građani' su do pobjede stigli golom Edina Džeke u 66. minuti. BiH napadač je iskoristio dodavanje Navasa s desne strane i sa desetak metara pogodio neobranjivo u mrežu.

- Ovo nam je bila druga utakmica u svega tri dana, pa je bilo jako teško. Imali smo veliku želju za pobjedom jer se radilo o posljednjoj utakmici u godini. Bilo je važno zabiti gol na vrijeme u čemu smo donekle uspjeli, iako smo u prvom poluvremenu promašili dosta dobrih prilika. Najvažnije je da smo pobijedili - rekao je Edin Džeko.

Na utakmici Hulla i Fulhama golova nije bilo do 49. minute, a onda se domaćinima otvorilo, pa su gosti na kraju ispraćeni sa šest komada. Za domaćine su zabili Elmohamady, Koren (2), Boyd, Huddlestone i Fryatt.

'Ljepoticu' dana odigrali su West Ham i WBA, a utakmica puna preokreta završila je bez pobjednika 3:3. Prvo ime kod domaćina bio je Kevin Nolan koji je jednom zabio te dva puta asistirao za gol. Kod gostiju dva gola zabio je Anelka, a jednog Berahino.

Premiership, 19. kolo:

West Ham - WBA 3:3
Aston Villa - Swansea 1:1
Hull - Fulham 6:0
Manchester City - Crystal Palace 1:0
Norwich - Manchester United 0:1
Cardiff - Sunderland 2:2

Poredak: 1. Manchester City 41, 2. Arsenal 39 (-1), 3. Chelsea 37 (-1), 4. Liverpool 36 (-1), 5. Everton 34 (-1), 6. Manchester United 34...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.