ZELINA Žali...

E, moj Meseče, a mogao si biti kralj Popovca!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
E, moj Meseče, a mogao si biti kralj Popovca!
14.12.2012.
u 08:12
Zelina nije prvi put igrala na Poljudu. Prije nego što ju je ugostio Hajduk, igrala je ondje protiv Primorca, druge momčadi bijelih
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Zeline igrali su hrabro na Poljudu protiv Hajduka. Pobijeđeni su sa 2:0 i ispali iz Hrvatskoga kupa u četvrtfinalu, a moglo je završiti i drugačije.

– Svi su mislili da ćemo doživjeti katastrofalan poraz, a na kraju je Hajduk spašavao živu glavu. Da smo pri 1:0 za bijele pogodili prvu od dvije vratnice, tko zna kako bi sve završilo – rekao je Dražen Biškup, trener Zeline.

Tragičar Zeline bio je Vedran Mesec, 21-godišnji student Ekonomskog fakulteta.

– Iz Popovca sam kraj Sesveta. Do sada sam igrao za Sesvete, Segestu i Zelinu. Što reći za promašaje? Nevjerojatno. Takvi promašaji mi se nisu do sada događali – rekao je Mesec koji je sa šest pogodaka najbolji strijelac Zeline u prvom dijelu prvenstva Druge HNL.

– Da sam iskoristio barem jednu od četiri prilike, sada bih bio kralj u svome mjestu. Vjerojatno bi me častili do Nove godine. A i ja bih počastio – rekao je Mesec.

Trener Biškup mu nije ništa zamjerio.

– A i zašto bih! U nogometu se događaju takve stvari. Imam dobar odnos sa svim igračima i ne mislim da je sad velika tragedija što Mesec nije iskoristio sve te silne prilike – istaknuo je Biškup.

Ionako tanak igrački kadar još mu se više osipao odlaskom Josipa Fučeka u Split.

– Za drugi dio prvenstva morat ćemo se pojačati. Moram imati momčad od 22 igrača, sad ih imam četiri manje. Opet, teško je dovesti kvalitetnog igrača koji puno ne traži. Morat ćemo se stoga orijentirati na pojačanja iz nižih liga - zaključio je trener Zeline Biškup.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
08:49 14.12.2012.

ma bravo prigorci

SL
Slavkec
10:03 14.12.2012.

Hahahahaha, 21-godišnji student, ide novinaru matematika, nema šta...