voli ovaj klub

Eduardo: Vratio bih se u Dinamo, ali sigurno ne zbog novca

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Eduardo: Vratio bih se u Dinamo, ali sigurno ne zbog novca
20.05.2013.
u 22:58
– Imam ugovor sa Šahtarom još godinu dana i doista ne znam što će se događati sljedećih mjeseci
Pogledaj originalni članak

Priča dana danas je bila izjava Zdravka Mamića kako će ponuditi Eduardu da Silvi da se vrati u Dinamo. Poznato je da Dudu i Mamić već neko vrijeme ne žive u ljubavi, pa je mnogima ta teorija zazvučala pomalo neizvedivom. Njihov poslovni odnos rješava se na sudu. Javio nam se i Eduardo iz Donjecka, ovako je prokomentirao Mamićevu želju da ga vrati u Dinamo.

– Komplicirana je to situacija, nije sve baš tako jednostavno. Jasno je da bih se želio kad-tad vratiti u Dinamo, ali kad se odlučim vratiti, neće to biti ni zbog kakvog novca, ne zanima me nikakav bianco-ček! Vratim li se, bit će to isključivo zbog ljubavi i poštovanja prema klubu u kojem sam stvorio nogometno ime – rekao nam je Eduardo i nastavio:

– Imam ugovor sa Šahtarom još godinu dana i doista ne znam što će se događati sljedećih mjeseci. U srijedu igramo finale ukrajinskog kupa, u nedjelju je na rasporedu zadnje kolo, nakon toga će u klubu odlučiti kako će krenuti u novu sezonu. Zasad mi još nitko nije ništa govorio, kako sad stvari stoje, na mene računaju i za sljedeću sezonu.

Jeste li spremni izgladiti prijepor sa Zdravkom Mamićem? Vratite li se u Dinamo, tada bi ona sudska tužba vjerojatno bila povučena?

– Ne treba povezivati jedno s drugim. A moj odnos s Mamićem? Vrijeme će pokazati što će biti...

Intrigira li vas spoznaja da s Dinamom krenete u lov na Ligu prvaka?

– Ne mogu vam na to odgovoriti, ne bih nikome želio davati lažnu nadu. Ponavljam, imam ugovor sa Šahtarom, nisam slobodan igrač – kaže Eduardo.

>>Mamić potvrdio: Želimo vratiti Eduarda u Dinamo!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.