Rezervirajte svoje mjesto u Umagu!

Ekshibicijski meč na otvorenju 25. Vegeta Croatia Opena

Foto: PR FOTO
Ekshibicijski meč na otvorenju 25. Vegeta Croatia Opena
17.07.2014.
u 12:42
Dva Grand Slama, dva Davis Cupa, gotovo stotinu ATP titula i više od 1500 pobjeda na ATP turnirima – sve ćemo to vidjeti u jednom meču na otvorenju 25. Vegeta Croatia Opena 19. srpnja u Umagu.
Pogledaj originalni članak

Dva Grand Slama, dva Davis Cupa, gotovo stotinu ATP titula i više od 1500 pobjeda na ATP turnirima – sve ćemo to vidjeti u jednom meču na otvorenju 25. Vegeta Croatia Opena 19. srpnja u Umagu. Goran Ivanišević, Thomas Muster, Henri Leconte i Mansour Bahrami podsjetit će nas ekshibicijskim mečom na vremena kada su vladali svjetskim tenisom i tako obilježiti važan jubilej najvećeg i najpoznatijeg hrvatskog ATP turnira. Ekshibicijski meč počinje u 21 sat na ATP stadionu u Umagu, odmah nakon svečanosti otvorenja 25. Vegeta Croatia Opena.

Velikan hrvatskog tenisa Goran Ivanišević vraća se na ATP stadion prvi put nakon umaškog turnira 1990. godine, kada je u finalu izgubio od prvog pobjednika turnira Gorana Prpića. Povratak Thomasa Mustera podsjetit će publiku na neka davna i slavna vremena: trostruki pobjednik u samim počecima turnira, austrijski "kralj školjke" ostavio je iznimno dubok trag u povijesti umaškog turnira. Henri Leconte bio je pobjednik Davis Cupa i finalist Roland Garrosa, a danas je vrlo cijenjeni komentator teniskih mečeva na svjetskim televizijama. Njegov standardni partner na terenu je francuski Iranac Mansour Bahrami, prije 25 godina finalist igre parova na Roland Garrosu, koji će biti i najstariji sudionik ekshibicijskog meča u Umagu.

Prvi finalist Umaga, pobjednik Wimbledona i nekadašnji drugi igrač svijeta Goran Ivanišević jamči dobru zabavu za gledatelje, iako nipošto ne zanemaruje ni konačni rezultat. "Bit će tijesno, Thomas se prije nekoliko godina čak vratio aktivnom tenisu, Henri i Mansour redovito igraju parove. Svi su oni velemajstori, siguran sam da ćemo odigrati zanimljiv i uzbudljiv meč. Usput ćemo se, naravno, svi skupa i zabaviti", najavljuje Goran.

Kupite ulaznice online.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.