ČILIĆ, LJUBIČIĆ, EUROLIGA...

El Clasico - nastavak serije gafova Prisavlja

Foto: Reuters
El Clasico - nastavak serije gafova Prisavlja
11.04.2010.
u 09:54
HTV-u su upitne i utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijskom ciklusu za EP 2012.
Pogledaj originalni članak

HTV nam je uskratio španjolski El Clasico zbog nekoliko tisuća eura, saznali smo od prisavskog izvora. Ako se radi o događaju koji ima vrlo visok postotak gledanosti, gotovo odmah do utakmica hrvatske reprezentacije, i ako je taj isti El Clasico kupljen i prošle jeseni, kao i 15-tak godina unatrag, televizija za koju plaćamo pretplatu neoprostivo nas je zakinula za najveću nogometnu utakmicu u ovoj godini, atraktivniju od finala Lige prvaka i SP-a.

Odgovorni s HTV-a prekasno su krenuli u akciju spašavanja, jer saznajemo da se paket od 12 utakmica španjolske lige moglo prošle godine kupiti za stotinjak tisuća eura.

No, El Clasico je samo nastavak velikih HTV-ovih gafova. I dok je nedavno u posljednji trenutak spašena sezona formule 1, kao i Čilićev nastup u polufinalu Australian Opena, državna televizija propustila je olimpijske kvalifikacije košarkaša 2007. godine (na kojima je Repešina selekcija briljirala), SP rukometaša u Hrvatskoj, Cibonine nastupe u Euroligi, te Ljubičićev finale u Indian Wellsu.

Kako saznajemo, HTV, koja je, istina, u nikada težoj financijskoj situaciji, još nema osigurane prijenose kvalifikacijskih utakmica hrvatske reprezentacije za EP, a upitni će biti i gostujući nastupi hrvatskih klubova u pretkolima europskih kupova.

Podrazumijeva se da ni od sljedeće sezone na HTV-u neće biti španjolske, a ni talijanske nogometne lige.

Kad je u pitanju El Clasico, potpuno su zakazale i komercijalne televizije, Nova TV i RTL. Očito su precijenile HTV i nisu očekivale da će im takav spektakl biti ponuđen na zlatnom pladnju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
12:36 11.04.2010.

---Kako utakmicu može prenositi \"tamo neka\" @lternativna televizija iz Banja Luke, a ne može \"\"naš\"\" V R L I hrt. ------------------------------------------------------------------ ...Važno je da sada možete uživati u Stakovićevim predstavama, ne znam tko je danas sporedna uloga. -------------- Bljak !!!!..................

KO
kocen
09:58 12.04.2010.

ma da stave pretplatu i na 200 kn sve te novce bi potrošili na sebe a nas gledaoce ko fučka.