Veliki petak

Elf protiv Turske u Berlinu kao da je na gostovanju

Foto: AFP
Elf protiv Turske u Berlinu kao da je na gostovanju
07.10.2010.
u 21:36
Josip Kuže u bolnici dao sastav Mustedanagiću za sraz s BiH. Izbornik Albanije ne smije gledati utakmicu.
Pogledaj originalni članak

U petak će Nijemci i Turci u Berlinu igrati šlager kvalifikacija. Njemačka javnost pomalo je začuđena kako je savez odabrao grad sa 100.000 Turaka za domaćina te utakmice, što bi Löwovu selekciju moglo dovesti u nezgodnu situaciju, da se osjeća kao na gostujućem terenu.

Sektor s bijelim majicama

Njemački savez osigurao je 25.000 ulaznica za navijače Elfa. Svi će u tom sektoru nositi bijele majice s natpisima "Domaća utakmica", a za sada se zna da će Turci imati potporu najmanje 15.000 navijača. No, u slobodnoj prodaji je još 30.000 ulaznica pa je izvjesno da će Turaka biti mnogo više.

Ludilo je zavladalo već kad su turski reprezentativci sletjeli u Berlin, kada ih je u zračnoj luci dočekalo mnoštvo navijača. Ovo su za Löwa druge uzastopne kvalifikacije u kojima će se tući s Hiddinkom. U prošlima ga je, kao izbornika Rusije, dva puta pobijedio.

Albanski izbornik Josip Kuže i dalje se u bolnici oporavlja od moždanoga udara. Uz njega je stalno supruga Višnja, te pomoćnik Džemal Mustedanagić.

– Josipu je sve bolje, no liječnici mu brane izlaganje bilo kakvome stresu, pa neće biti na utakmici. Dao mi je sastav, a igrači mi maksimalno vjeruju. Predsjednik saveza Duka zagrlio me pred svima i dao mi potporu u toj teškoj situaciji. Reprezentativci su odreda pozitivci, žarko želimo tu pobjedu kako bismo je posvetili Joži – javio je iz Tirane Džemal Mustedanagić.

Nemamo imperativ

Džemo će prvi put samostalno voditi selekciju, protiv svoga prijatelja i nekadašnjega suigrača u jugoslavenskoj reprezentaciji Safeta Sušića.

– BiH ima jače individualce i imperativ plasmana na veliko natjecanje. Mi taj pritisak ne osjećamo – zaključuje Mustedanagić, koji je svojedobno na Dinamovoj klupi uspješno mijenjao Kužea.

U sezoni 2005./2006. vodio je utakmice protiv Kamena Ingrada, Šibenika i Cibalije i u sve tri pobijedio.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GU
Gustavo
22:16 07.10.2010.

Može biti cijela Turska na tribinama kad je elf jači na travnjaku, hehe

OB
-obrisani-
14:55 08.10.2010.

NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://www.powerplaymanager.com/r561 :::::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u postojećim sportovima broji oko 345000 korisnika i svakim danom sve je veća::::: http://www.powerplaymanager.com/r561