Endri Cekici:

'Tata je davno igrao za Skenderbeu, a Salihi je najveća opasnost'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
'Tata je davno igrao za Skenderbeu, a Salihi je najveća opasnost'
13.08.2015.
u 12:40
Endri Cekici dobro poznaje mogućnosti albanskog prvaka. S nekim je igračima Skënderbeua nastupao za U-21 reprezentaciju, s nekima pak igrao za Teutu...
Pogledaj originalni članak

Endri Cekici danas je jedini Albanac u Dinamovoj svlačionici. Mladi ofanzivac standardni je član svih mladih albanskih selekcija, a sada je dogurao do selekcije do 21 godine. Endri Cekici svakako je i najbolji poznavatelj tamošnjeg nogometa, ali i sljedećeg europskog suparnika modrih. Albanskog prvaka Skënderbeua.

"Haha, da, dosta znam o njima. Kako i ne bih, meni je i otac davno nastupao za taj klub! A ja sam kao klinac tih godina redovito odlazio na utakmice Skënderbeua. Tako da sam gotovo odmalena vezan uz taj klub" kazao je u razgovoru za Goal Endri Cekici, pa nastavio:

"Riječ je o vrlo dobroj i kvalitetnoj momčadi koja nije slučajno pet godina zaredom prvak Albanije.

Tko je po vama najbolji igrač Skënderbeua? Odakle modrima prijeti najveća opasnost?

"Daleko najbolji igrač Skënderbeua je danas Hamdi Salihi. On je vrlo poznat u Albaniji. Iskusan je napadač, zna igrati, a nastupao je za brojne klubove diljem svijeta. Njega ćemo se svakako morati dobro pripaziti."

Plašite li ispadanja od Skënderbeua?

"Ma ne, nimalo. Dinamo je mnogo bolja momčad od albanskog prvaka, sve će u ovim dvobojima ovisiti o nama - kaže Cekici.

Cijeli razgovor s Endrijem Cekicijem pročitajte na portalu Goal.com.

>>Kozniku: Iako igraju s mojim Albancima, navijat ću za Dinamo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:59 13.08.2015.

Dobro mali zbori , sve ovisi o nama. Zbog toga treba mobilizirati sve snage i ući u LP. Pokupiti novac dok rezultati nisu toliko bitni ali to ne znači da se moramo osramotiti. Treba držati financijsku stabilnost da ne završimo i mi na jogurtu kao onaj mali klubić na rivi .

Avatar dzambo
dzambo
15:56 13.08.2015.

Financijsku stabilnost za Mamice a ne Dinamo...Dinamo kao klub u cijelini nema veze sa tim...i kad Mamici ''odlete'' iz Dinama pa jedno mjesec dana poslije tek ce se vidjeti koliko Dinamo dobro stoji financijski... Mamici nece ostaviti ''silnu'' lovu Dinamu od transfera to je sigurno, a mene samo cudi sto neki navijaci Dinama ga podrzavaju a unapred znaju da je Dinamo kao klub samo odskocna daska za Mamicevo privatno bogacenje...spoznzora nema, prazne tribine, nikad manje navijaca, stadion je ruglo, rezultati ukupno u Europi nikad gori kad se usporedi skim je sve Dinamo igrao u poredjenju isto koliko je ulozeno u te Dinamo igrace...i ono sto su vratili love sve je to u Mamicevim dzepovima...i jos jednom tek kad oni odu zauvijek stvarno ce se vidjeti kako Dinamo stoji i jeli love ostalo jos za iducih barem 3 god. za mirno poslovanje...a ako ostane onda cu vjerovat Mamicu kad kaze ''Ja volim Dinamo''...ma ajd bjezzzziiiiiiiii....nemoj nas z..........