SEZONA ZA ZABORAV

Engleski mediji pišu: Igrači Uniteda potukli se međusobno, svi su u šoku

Foto: Ian Walton/REUTERS
Premier League - Brighton & Hove Albion v Manchester United
Foto: Gareth Fuller/PRESS ASSOCIATION
Brighton and Hove Albion v Manchester United - Premier League - AMEX Stadium
15.05.2022.
u 15:39
Manchester United posljednju utakmicu sezone igra sljedećeg vikenda protiv Crystal Palacea
Pogledaj originalni članak

Nizozemski nogometni velikan Ajax pronašao je zamjenu za Erika ten Haga koji ide u Manchester United. Od iduće sezone "Kopljanike" će voditi dosadašnji trener Club Bruggea Nizozemac Alfred Schreuder (49). Njemu će zasigurno biti lakše nego li Ten Hagu koji će imati velike borbe u slaganju momčadi koja će vratiti sjaj uspavanom gigantu. 

Ili možda i nije tako uspavan?

Naime, nakon što su se blamirali kod Brightona izgubivši 4-0, eskalirala je sva nervoza koja se oko 'crvenih vragova' nakupila protekle loše sezone. Tako su se, prema pisanju engleskih medija, dva igrača potukla na treningu. Novinari nisu htjeli navesti njihova imena, a ostatak momčadi je navodno bio potpuno šokiran.

Manchester United posljednju utakmicu sezone igra sljedećeg vikenda protiv Crystal Palacea.

Dodajmo, u nedjeljnom susretu 37. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je pobijedio Burnley sa 1-0 probivši se na četvrto mjesto Premier lige, posljednje koje osigurava plasman u Ligu prvaka. Pogodak odluke zabio je Harry Kane iz kaznenog udarca u osmoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela. Son je ubacio u kazneni prostor, Sanchez je pucao glavom, a lopta je pogodila ispruženu ruku Ashleyja Barnesa. Sudac Kevin Friend je provjerio video zapis pokazavši na bijelu točku. Kane je bio siguran za 16. pogodak ove sezone.

Barnes se mogao iskupiti za pogrešku u 62. minuti, ali je pogodio lijevu stativu. Tottenbham je ovom pobjedom preskočio Arsenal preuzevši četvrtu poziciju sa 68 bodova. Arsenal je sada peti sa 66 bodova, ali i utakmicom manje. "Topnike" u ponedjeljak očekuje gostovanje kod Newcastle Uniteda.

Trećeplasirani Chelsea ima 70 bodova, ali i utakmicu manje, a na vrhu su Manchester City sa 89 i Liverpool sa 86 bodova. Također sa po utakmicom manje. Burnley je na 17. mjestu sa 34 boda koliko ima i Leeds United na 18. poziciji, no Leeds ima susret manje.

>> Modrić upisao nove asistencije:

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.