DAILY MAIL

Engleski prvoligaš nudi bogatstvo hrvatskom treneru: Bivši vatreni blizu potpisa ugovora karijere?

Foto: EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone
Engleski prvoligaš nudi bogatstvo hrvatskom treneru: Bivši vatreni blizu potpisa ugovora karijere?
13.02.2023.
u 08:34
Na pomolu je prelazak Hrvata u najjaču nogometnu ligu na svijetu
Pogledaj originalni članak

Southampton skreće pozornost na trenera Torina Ivana Jurića jer je Nathan Jones dobio otkaz nakon samo 14 utakmica na čelu kluba. Ali mogao bi dovesti i bivšeg menadžera Leedsa Jesseja Marscha u pokušaju da izbjegne pad u drugu ligu, piše engleski medij Daily Mail. 

Southampton je na dnu tablice Premiershipa, četiri boda od sigurne zone i spreman je platiti veću odštetu kako bi doveo kvalitetnog menadžera koji bi ih spasio od potonuća u Championship. Jurić vrlo dobro kotira u tom izboru, ali je pitanje želi li prihvatiti se teškog posla ili sanjati u Torinu o plasmanu u europsko natjecanje.

 

 

Hrvati Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car nisu najbolje prihvatili ideje Nathana Jonesa pa su završili u B momčadi, dolaskom Jurića mogli bi se preporoditi i opet zaigrati dobar nogomet. Jurić je još u prosincu odbio odlazak na Otok, ali Southampton je sada u još nezavidnijoj situaciji i spreman je hrvatskom treneru ponuditi još veći iznos od onog koji mu je nudio prošle godine. 

Šuška se da je taj iznos bio vrlo visok, a Jurić bi nakon potpisa za "svece" mogao napraviti potez karijere, ali mnogo je ovdje upitnika...

Standings provided by Sofascore

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar mrIvan
mrIvan
21:28 13.02.2023.

S'ton je sigurno sređeniji klub od Torina. Sjajan potez bi napravio da se oproba u Engleskoj...

T2
Tomo_20
18:20 13.02.2023.

Kud ce u krs od kluba majko mila!!!

LA
lajh1985
12:02 13.02.2023.

znaci ni Torino ne zeli Vlasica