SKANDALI S OTOKA

Engleski reprezentativac pijan se zabio u druge aute, mora platiti 100.000 eura kazne

Foto: Press Association/Pixsell
Engleski reprezentativac pijan se zabio u druge aute, mora platiti 100.000 eura kazne
15.12.2020.
u 19:24
Engleski reprezentativac je izazvao prometnu nesreću kada se vraćajući s jedne zabave udario u tri parkirana automobila, a potom se sa svojim Range Roverom zabio u zid
Pogledaj originalni članak

Kapetan engleskog nogometnog premierligaša Aston Ville Jack Grealish (25) kažnjen je oduzimanjem prometne dozvole na devet mjeseci, te novčanom kaznom od 100.000 eura zbog izazivanja prometne nesreće u ožujku, objavili su engleski mediji.

Engleski reprezentativac je izazvao prometnu nesreću kada se vraćajući s jedne zabave udario u tri parkirana automobila, a potom se svojim Range Roverom zabio u zid.

Zanimljivo, nesreća se dogodila 24 sata nakon što je Grealish pozvao Britance da poštuju pravila uvedena zbog koronavirusa i ostanu kod kuće. 

Nogometaš Aston Ville je napustio mjesto nesreće prije dolaska policije, pa nije obavio alkotest, no svjedoci tvrde kako je bio u alkoholiziranom stanju. Policija je objavila snimke s nadzornih kamera na kojima se vidi kako Grealish zabija svoj automobil u parkirana vozila.

Veznjak je priznao točke optužnice u vezi s razbijenim automobilima, te odvojenim incidentom iz listopada kada je prebrzo vozio u blizini klupskog kampa.

Mladom igraču neće biti problem platiti kaznu jer tjedno zarađuje oko 150.000 eura.

Nakon što je izazvao nesreću kršeći "lockdown" 25-godišnjeg veznjaka još u ožujku je kaznio i klub.

Iz Aston Ville su tada objavili kako su duboko razočarani što je igrač ignorirao vladine smjernice o ostajanju kod kuće tijekom pandemije.

'Kapetan kluba Jack Grealish prekršio je vladine smjernice koje su jasne i kojih bi se svi trebali pridržavati," poručili su iz Ville dodavši kako je igrač kažnjen tako što je određeni iznos doniranim jednoj dobrotvornoj ustanovi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.