vatreni hrvati

Engleski sudac o hrvatskim navijačima: Oni znaju biti zastrašujući...

Foto: Jon Buckle/Press Association/PIXSELL
Engleski sudac o hrvatskim navijačima: Oni znaju biti zastrašujući...
11.10.2018.
u 14:57
Izostanak navijača s tribina zasigurno će biti veliki minus za Vatrene, a istog mišljenja je i engleski sudac Mark Clattenburg.
Pogledaj originalni članak

Engleska nogometna reprezentacija u petak će odigrati svoju 998. službenu utakmicu, ali i prvu pred praznim tribinama.

Izostanak navijača s tribina zasigurno će biti veliki minus za Vatrene, a istog mišljenja je i engleski sudac Mark Clattenburg.

- Znam koliko hrvatski navijači mogu biti zastrašujući. Sudio sam utakmicu između Češke i Hrvatske kada su je hrvatski navijači, bacajući baklje na travnjak, htjeli prekinuti. Nisam se bojao jer sam bio obaviješten o mogućim scenarijima tijekom utakmice. Znao sam što moram napraviti i kako zaštititi igrače - rekao je poznati sudac.

I sam ima iskustvo suđenja iza zatvorenih vrata. 

- Pred praznim tribinama sudio sam tijekom europskih kvalifikacija između Grčke i Rumunjske. Čula se svaka izgovorena riječ i činilo se da se igra mnogo sporijim ritmom. Igračima je nedostajao adrenalin kojim se opskrbljuju s tribina. Takva situacija odgovarat će Englezima jer bi se Hrvati inače hranili navijačkom podrškom vrijednom pozitivnog rezultata - zaključio je Mark Clattenburg.

>> Pogledajte video: Trening hrvatske nogometne reprezentacije

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:29 11.10.2018.

Engleski sudac o hrvatskim navijačima: Oni znaju biti zastrašujući... Potpuno krivo..... velika većina HR navijača su normalni i strastveni navijači koji vole repku… One o kojima on razmišlja ne može se nazvati navijačima nego običnim huliganima, divljacima i ološu koje krasi geslo Dabogda sve izgubili.

PR
prajdali100
15:14 11.10.2018.

Imamo puno izostanaka, oni su napaljeni, prazan stadion....Nisam optimist.

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
15:17 11.10.2018.

Engleski sudac o hrvatskim navijačima: Oni znaju biti zastrašujući u svom primitivnom divljaštvu, ustaškog nazadnjaštvu i balkanskom mafijaštvu.