VEĆ U SIJEČNJU

Engleski velikan šalje ponudu za Ivana Perišića, Inter ga spreman pustiti!

Foto: Mairo Cinquetti / IPA
Engleski velikan šalje ponudu za Ivana Perišića, Inter ga spreman pustiti!
16.01.2022.
u 19:48
To bi mu bio novi izazov u karijeri, a i nije tajna da se oduvijek želio okušati u Engleskoj.
Pogledaj originalni članak

Chelsea priprema ponudu Interu za Ivana Perišića, doznaje engleski Mirror, bez da otkriva o kolikom se iznosu radi. Posao bi trebao biti gotov prije kraja zimskog prijelaznog roka.

Cilj kluba iz Londona je pronaći kvalitetno rješenje za lijevu stranu ofenzivnog dijela momčadi kako bi se rasteretio Marcos Alonso. Španjolac trenutno mora pokrivati četiri pozicije i treba mu malo "zraka".

Također, vatreni igra u fenomenalnoj formi, ne vidi se da je sve bliže 33. i Chelsea u njemu može dobiti izuzetno pojačanje. Uostalom, bilo bi mu lakše prilagoditi se uz Matea Kovačića.

Što se samog Perišića tiče, to bi mu bio novi izazov u karijeri, a i nije tajna da se oduvijek želio okušati u Engleskoj. Već je igrao u Francuskoj i Njemačkoj pa bi mu Engleska stigla kao istinska poslastica.

Prema Transfermarktu, Perišić vrijedi deset milijuna eura i vjeruje se da bi ga za taj novac Inter pustio.

Ubrzo bismo mogli doznati u kojem smjeru ide ova priča jer Chelsea nema vremena za čekanje, ovog vikenda poražen je od glavnog rivala Manchester Cityja 0:1 i san o titulu prvaka već je itekako daleko s obzirom da se nalazi na trećem mjestu i za Cityjem zaostaje 13 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BL
Blacknemesis8
21:05 16.01.2022.

Sretno Ivane. Sokole, pokazi im kako se igra. Sigurno ce tamo postici dobar ucinak. Ivan je letece krilo. I napadac. Po meni prvoklasni igrac koji je podcijenjen. Vrijedi po meni preko 30,40 milijuna, pa cak i vise. Zbog godina, inace bi vrijedio debelo preko 50 milijuna. Pozz svim Hrvatima ma gdje bili.

KR
krampus9
22:39 16.01.2022.

Pa zar neće u hajduk 🤣🤣🤣🤣

Avatar majkuvam
majkuvam
12:48 17.01.2022.

Po kojoj logici bi ga Inter pustio za samo 10 milijuna a on je standarno u prvih 11?