Pohvale

Englezi o Kovačiću: Čudesan je, a koštao je samo 29 milijuna €!

Foto: Vinny Orlando/IPA Sport / ipa-agency.net
UEFA Super Cup - European Super Cup Manchester City Vs Seville
Foto: EXPA/ Focus Images/ Yannis Halas
GRE, UEFA Supercup, Manchester City vs FC Sevilla
Foto: Phil Noble/REUTERS
Premier League - Manchester City v Newcastle United
21.08.2023.
u 09:39
Stvorio je strašno partnerstvo s Rodrijem, bio sjajan u sredini. Ubrzavao je posjed, sjajno dodavao prema naprijed i imao nekoliko ludih driblinga...
Pogledaj originalni članak

Engleski mediji, ali i navijači Manchester Cityja oduševljeni su Mateom Kovačićem, koji je u sredini veznog reda u pobjedi 1:0 protiv Newcastlea sjajno odigrao u paru s Rodrijem.

- Sjajna predstava hrvatskog reprezentativca. Stvorio je strašno partnerstvo s Rodrijem. Ovaj dvojac je iznova razigravao iz sredine -  objavio je 90min. Manchester World pak piše:

- Kovačić je bio sjajan u sredini. Ubrzavao je posjed, sjajno dodavao prema naprijed i imao nekoliko ludih driblinga na centru.

Daily Mail je veći dio teksta posvetio hrvatskom veznjaku:

- Kovačić je koštao samo 29 milijuna eura, i to su ga doveli prije no što su pripreme počele. Proletio je ispod radara. Ozljeda Kevina De Bruynea i činjenica da City još nije doveo drugog središnjeg veznjaka kojeg su željeli, doveli su do toga da je Kovačić sada neizostavan u prvih 11. Ovo je bila njegova ohrabrujuća utakmica. Čuvao je posjed i pokazao želju za osvajanjem prostora s loptom. Smatra ga se jednim od najboljih igrača generacije. A još kada do kraja usvoji Guardiolinu filozofiju...

>> Ekskluzivni video: U posjedu smo snimke koja bi trebala dokazati da BBB nisu ubili Michalisa

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
16:23 21.08.2023.

Mislim da Zlatko Dalić ima slatke brige dok radi konstrukciju za - Zlato.