Pravo pojačanje

Englezi su ovime ušutkali sve kritičare: Potvrda veličine sjajnog Hrvata, među najboljima je u Europi

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Slovenija
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Hrvatska na Poljudu svladala Sloveniju 3:0
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Bugarska
13.07.2022.
u 11:00
Naš reprezentativac šesti je najbolji bek/krilo u Europi s prosječnom ocjenom 7.22.
Pogledaj originalni članak

Iza hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića sjajna je sezona u milanskom Interu. Iako njegov klub nije ispunio ciljeve kad je riječ o trofejima, Ivanovi odlični nastupi donijeli su mu prelazak u Tottenham.

No, pojavili su se oni koji sumnjaju u njegovu kvalitetu pa su čak i neki engleski mediji pisali kako Perišić nije pojačanje za Spurse. Ipak, nije trebalo proći mnogo vremena da ih demantiraju, još k tome njihove kolege iz uglednog londonskog portala WhoScored.

Oni su, naime, sastavili listu najboljih bekova i krila u ligama petice, a pokazalo se da je naš reprezentativac šesti najbolji na spomenutim pozicijama u Europi s prosječnom ocjenom 7.22.

Ispred njega su samo Trent Alexander-Arnold 7.51, Joao Cancelo 7.43, Alphonso Davies 7.31, Reece James 7.24 i Andy Robertson 7.23, dok iza Perišića slijede Jonathan Clauss, Juan Cuardado, David Raum i Theo Hernandez.

Dakle, i ova statistika, koja onima koji razumiju nogomet nije niti potrebna, potvrđuje da je Tottenham dobio istinsko pojačanje

Video - Perišić na štakama daje podršku Hajduku!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Povuci!
Povuci!
12:26 13.07.2022.

Zažalit će Inter.