KAMERUN - NJEMAČKA

Eto'o će dobiti 20 minuta protiv Elfa

Foto: DPA/PIXSELL
Eto'o će dobiti 20 minuta protiv Elfa
01.06.2014.
u 12:06
- Cilj je proći skupinu, a znamo i kako, trebamo uzeti bodove protiv Meksika i Hrvatske. Meksiko, naša prva utakmica na SP-u primarni nam je cilj i za njih se posebno pripremamo – rekao je Finke.
Pogledaj originalni članak

Izbornika ne zanima spor igrača sa savezom i državom oko visine premija za Svjetsko prvenstvo iako se govorilo i da Kamerunci zbog toga danas neće igrati protiv Njemačke.

- Imam neke ideje o sastavu koji bi mogao igrati, želimo ostvariti dobar rezultat protiv Njemačke – kazao je Finke.

U momčad bi se trebao vratiti dosad ozlijeđeni (ili nezadovoljni) Samuel Eto'o, ali na samo 20-ak minuta.

- On treba odmor i ciljani individualni rad. Činimo sve kako bi bio spreman i odigrao važnu ulogu na Svjetskom prvenstvu – objasnio je Finke koji se ne želi zamarati sporom između njegovih igrača i kamerunskog saveza oko visine premija. 

Naime, savez im je namijenio po 68.000 eura za plasman na SP, a oni traže 182.000 eura.

- To je priča između igrača i menadžera. Ja sam potpuno izvan toga – veli Finke, ali ne bi baš smio biti jer je čak, po kamerunskim medijima postojala mogućnost da igrači odbiju igrati protiv Nijemaca zbog tog spora.

Iako imaju problema Lavovi u Brazilu imaju cilj proći skupini, a Niko Kovač zacijelo zna da smo im mi, kao i Meksiko glavna meta.

- Cilj je proći skupinu, a znamo i kako, trebamo uzeti bodove protiv Meksika i Hrvatske. Meksiko, naša prva utakmica na SP-u primarni nam je cilj i za njih se posebno pripremamo – zaključio je Finke.

Kamerun je 1990. bio prva afrička reprezentacija koja je prošla prvi krug na SP-u i stigla do četvrtfinala, no tada su igrali neki drugi dečki, brojni će se sjetiti Rogera Mille

>> Nacionalni sport u Brazilu nije nogomet, nego pljeskanje svjetskim prvacima

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.