KLASA OPTIMIST

Eto'o: Kamerun može do naslova u JAR-u

Foto: AFP
Eto'o: Kamerun može do naslova u JAR-u
03.03.2010.
u 15:41
Interov kamerunski napadač Samuel Eto'o smatra da će u potpunosti obilježiti 2010. godinu osvajanjem naslova u Seriji A, kao i onog na Svjetskom nogometnom prvenstvu.
Pogledaj originalni članak

- Ove se godine SP po prvi put igra u Africi i, premda će biti teško, postoji velika šansa da ga osvojimo baš mi - tvrdi 28-godišnji bivši napadač Barcelone Eto'o.

- Uistinu u to vjerujem, ali šansu imaju i ostale afričke nacije pune igrača s velikim iskustvom igranja u Europi. Među njih ubrajam Obalu Bjelokosti, Nigeriju, a mogao bi i domaćin doći do trijumfa. Bio bih sretan da baš ja podignem trofej namijenjen najboljem u Johannesburgu - dodao je Kamerunac i okrenuo se talijanskom nogometnom prvenstvu u kojem njegova momčad brani naslov.

U ovom trenutku, nakon 28. odigranih utakmica, Inter ima čelno mjesto na ljestvici s 58 osvojenih bodova, odnosno četiri više od gradskog rivala Milana, te sedam ispred Rome.

- Bit će potrebno tu prednost dodatno povećati, a potom se okrećemo Ligi prvaka. Chelsea je jedna od najboljih momčadi svijeta, ali možemo je izbaciti - zaključio je Eto'o napadač milanskog sastava koji će u uzvratu osmine finala u Londonu braniti stečenu prednost iz prve utakmice (2:1).

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.