EURO 2016.

Navijači BiH palili zastavu Izraela, a evo kako su još provocirali

Foto: Reuters/PIXSELL
BiH
13.06.2015.
u 23:01
- U BiH smo osjećali neprijateljsku atmosferu - kazali su Izraelci i tako otkrilo dojmove zbog kojih bi se UEFA mogla pozabaviti našim istočnim susjedima.
Pogledaj originalni članak

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Zenici je svladala Izrael 3:1 u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, ali nije moglo proći bez navijačkih ekscesa.

Uoči i tijekom utakmice dio navijača BiH se ponašao i više nego neprimjereno. Gazili su i palili zastavu Izraela prije početka utakmica, a tijekom su se čuli uzvici "Palestina, Palestina!", što nije promaknulo nikome u Izraelu.

- U BiH smo osjećali neprijateljsku atmosferu - kazali su Izraelci i tako otkrilo dojmove zbog kojih bi se UEFA mogla pozabaviti našim istočnim susjedima.

Možda bi bilo manje burno da uoči utakmice iz izraelskog tabora nisu stigle izjave o tome kako vole igrati u muslimanskim zemljama.

>> Prosinečki izborio remi u Norveškoj, BiH bolja od Izraela

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 122

Avatar U.S.A.
U.S.A.
06:57 14.06.2015.

nisam znao da je izrael u europi

BO
bojnik
05:59 14.06.2015.

Neka ta azijska drzava igra sa svojim semitskim susjedima.

JU
juliata
01:34 14.06.2015.

to izrael nije zasluzio nakon svih onih ubojstva palestinske dijece, i onih vijesti koje smo primili a mucno gledali,trebalo je tu okupatorsku zastavu koristiti naprimjer kako bura i napise.