SUSPENZIJE ZA IGRAČE

Euroliga odlučila: Dodijeljene kazne za ružnu tučnjavu na utakmici Partizana i Reala

Foto: Printscreen
Euroliga odlučila: Dodijeljene kazne za ružnu tučnjavu na utakmici Partizana i Reala
28.04.2023.
u 18:04
Partizan kao domaćin može računati na veliku podršku svojih navijača, ali tek ostaje za vidjeti hoće li dospjeti do trećeg uzastopnog trijumfa protiv Madriđana s prorijeđenim kadrom
Pogledaj originalni članak

Nakon što su u prvoj utakmici četvrtfinalne serije Eurolige slavili tricom Kevina Puntera u posljednjoj sekundi, Partizan je u u drugoj utakmici četvrtfinalne serije su bio uvjerljiv protiv velikog Real Madrida te na kraju slavio rezultatom 95:80.

Na samom kraju utakmice izbila je i tučnjava nakon nesportskog prekršaja Realovog Sergija Llulla nad Partizanovim Kevinom Punterom. U gužvi je Realov košarkaš Guerschon Yabusele hrvačkim zahvatom zakucao Partizanovog Dantea Exuma na pod, Mathias Lessort je gurnuo i srušio Džanana Musu, dok je i hrvatski košarkaš u redovima Reala, Mario Hezonja ušao u sukob s Kevinom Punterom.

Iz Eurolige je dan nakon incidenta došla u službena odluka. Kod Reala je najveći prijestupnik u situaciji, Yabusele kažnjen s pet utakmica suspenzije, a Gabriel Deck s jednom.

S druge strane, u redovima Partizana je Punter kažnjen s dvije utakmice suspenzije, a Lessort s jednom. Kod Partizana će se izostanci znatno više osjetiti, budući da je riječ o znatno važnijim igračima za svoju momčad nego što su to Yabusele i Deck za Real.

Četvrtfinalna serija Eurolige se igra na tri dobivene utakmice, a sljedeća utakmica je na rasporedu 2. svibnja u Beogradu. Partizan kao domaćin može računati na veliku podršku svojih navijača, ali tek ostaje za vidjeti hoće li dospjeti do trećeg uzastopnog trijumfa protiv Madriđana s prorijeđenim kadrom. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar CHOW
CHOW
18:39 28.04.2023.

Kako izgleda lijepa tučnjava?