SVAKA ČAST

Nećete vjerovati po čemu su Hrvati uvjerljivo najbolji u europskim natjecanjima!

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Nećete vjerovati po čemu su Hrvati uvjerljivo najbolji u europskim natjecanjima!
12.03.2015.
u 23:58
Krenulo je s tri gola Matea Kovačića u pobjedi Intera 6:0 protiv Stjarnana. Onda je Andrej Kramarić hat-trickom donio slavlje Rijeci na Kantridi 3:1 protiv Feyenoorda
Pogledaj originalni članak

Napoli je hat-trickom Gonzala Higuaina preokrenuo rezultat protiv moskovskog Dinama i u prvoj utakmici osmine finala Europske lige pobijedio 3:1. No Hrvati su ti koji imaju najviše hat-trickova, piše Goal.com.

Treći je to hat-trick nekog Argentinca ove sezone u Uefinim natjecanjima te su se time izjednačili s Brazilcima na drugom mjestu.

Uz Higuaina, Argentinci koji su ove sezone zabili hat-trick su Sergio Agüero u pobjedi Manchester Cityja 3:2 protiv Bayerna te Lionel Messi u slavlju Barcelone 4:0 protiv APOEL-a.

Čast Brazilaca čuvaju Luiz Adriano i Alan. Šahtarov napadač zabio je pet golova u pobjedi 7:0 protiv BATE-a, a onda im je i u drugoj utakmici mrežu tresao tri puta u pobjedi 5:0. Alanov hat-trick dogodio se u slavlju Salzburga 4:2 protiv Dinama.

A Argentinci i Brazilci u leđa gledaju Hrvatima. Naime, hrvatski napadači su u europskim natjecanjima zabili četiri hat-tricka ove sezone.

Krenulo je s tri gola Matea Kovačića u pobjedi Intera 6:0 protiv Stjarnana. Onda je Andrej Kramarić hat-trickom donio slavlje Rijeci na Kantridi 3:1 protiv Feyenoorda. Mario Mandžukić tri je gola zabio u 4:0 pobjedi Atletica protiv Olympiakosa. Četvrti Hrvat koji je kompletirao hat-trick je Dinamov Marko Pjaca u pobjedi protiv Celtica 4:3.

>> Pogledajte kompletnu listu na Goal.com

>> Sevilla svom snagom po obranu titule, Higuain briljirao protiv Dinama

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

P1
prom-1
08:42 13.03.2015.

janez. nemoj se zezat. pošaljemo vam jedno lovačko društvo i svi ste u austriji za par dana :-) :-) :-)

Avatar unfeeling
unfeeling
11:19 13.03.2015.

Ma nisi ti Slovenac, čuješ se na nekog istočnjaka.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
07:27 13.03.2015.

Pa Hrvati nisu uvjerljivo najbolji samo u europskim natjecanjima nego su itekako uvjerljivi i kao stabilni robijaši u haškom zatvoru za ratne zločine!