OD 21 SAT

Evo gdje gledati Dinamo i Legiju u varšavskom dvoboju

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Evo gdje gledati Dinamo i Legiju u varšavskom dvoboju
Autori Vecernji.hr, Hina
10.08.2021.
u 08:17
Ukupni pobjednik susreta Legia - Dinamo u četvrtom pretkolu igrat će protiv pobjednika okršaja Šerif - Crvena zvezda u kojem je u prvom dvoboju u Beogradu također bilo 1:1. Uzvrat je u Tiraspolu večeras
Pogledaj originalni članak

Nogometaši hrvatskog prvaka zagrebačkog Dinama u ponedjeljak su otputovali u Varšavu gdje će u utorak od 21 sat igrati uzvratni dvoboj trećeg pretkola Lige prvaka protiv poljskog prvaka Legije. Prvi dvoboj u Zagrebu prije pet dana završio je rezultatom 1:1, pa će Dinamo za prolazak u posljednje, četvrto pretkolo morati pobijediti u Varšavi.

"Uzvrat očekujemo u izuzetno dobrom ozračju, svjesni da smo napravili puno dobrih stvari i dominirali u fazi napada u prvoj utakmici. Napravili smo taktičke korekcije u obrani i vjerujemo da će to biti dosta za naš cilj, prolazak u sljedeću fazu natjecanja. Stabilnost izvedbe je ono najbitnije u utakmici, znači otići u Varšavu mirni i stabilni, vruća srca, ali hladne glave", najavio je utakmicu trener Dinama Damir Krznar te dodao:

"Pokušat ćemo utakmicu planski privesti kraju i jezičac vage prebaciti na stranu Dinama. Spremni smo nositi se sa svakim imperativom, naravno da je velik, ali jednak je na našoj i njihovoj strani".

Kako bi se što bolje pripremio za uzvrat u Varšavi Dinamo je odgodio i susret 4. kola Prve HNL protiv Istre 1961 koji se trebao igrati proteklog vikenda. Ukupni pobjednik susreta Legia - Dinamo u četvrtom pretkolu igrat će protiv pobjednika okršaja Šerif - Crvena zvezda u kojem je u prvom dvoboju u Beogradu također bilo 1:1. Uzvrat je u Tiraspolu također u utorak.

U slučaju poraza od Legije, Dinamo će natjecanje u Europi nastaviti u kvalifikacijama za Europsku ligu i to protiv praške Slavije ili Ferencvarosa.

Prvi dvoboj Dinama i Legije igran prije pet dana u Zagrebu završio je rezultatom 1:1.

Utakmicu možete pratiti na programu HNTV-a. 

TUŽNA SUDBINA PLEMIĆKOG DVORCA

Mali grof bio je omiljen među svojim vršnjacima. U školu je dolazio kočijom. A uz ovaj dvorac veže se i jedna legenda

Iako su ovi čvrsti, više od šest stoljeća stari temelji na kojima je izgrađen dvorac u Cerniku, preživjeli čak i tursko osvajanje, a sam dvorac preživio je Prvi i Drugi svjetski rat te Domovinski rat i potres koji mu je znatno oštetio krovište, pitamo se hoće li taj biser arhitekture preživjeti i nemar i zaborav, kako vlasnika, tako i hrvatskih institucija?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ST
stefj
09:53 10.08.2021.

Nakon poprilično lošeg starta sezone, ovo je Krznaru biti ili ne biti. Jednostavno je pitanje da li je on s ovom ekipom uopće trener za Dinamo, budući da do sada nije pokazao da je tako... O ovome ovisi i to da li će se ići u rasprodaju ili ne... Kako je ovo sve do sada izgledalo, mislim da su veće šanse na strani Legije. Dinamo definitivno ima bolje igrače, ali taktika je loša i za HNL, kamoli ne za Europu, a reakcije klupe tokom utakmice su čista nula...

IS
istina00
10:48 10.08.2021.

znači krki danas zadnji put vodi dinamo jer nakon ispadanja od legije je bivši....ne znam koje čudo bi se moralo dogoditi, nešto kao ona neponovljiva utkamica života oršića protiv tottenhama, da dinamo prođe...ali bojim se da je dinamo ispucao kredite kod božice fortune i da danas slabija legija prolazi...zbog krznara, naravno

DM
drazen.muhvic
11:55 10.08.2021.

Krznar kao trener očajan, kao igrač bio u rangu Cupana, Tukše i raznih likova po općinskim ligašima koji upadnu kada fali onaj jedanaesti...