Konferencijska liga

Evo gdje gledati europske utakmice Rijeke i Osijeka

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Rijeka: 1. kolo SuperSport HNL-a, HNK Rijeka - NK Rudeš
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Rijeka: 1. kolo SuperSport HNL-a, HNK Rijeka - NK Rudeš
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Susret Osijeka i ZTE-a u 2. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Susret Osijeka i ZTE-a u 2. pretkolu Konferencijske lige
03.08.2023.
u 09:28
Rijeka u uzvratu drugog pretkola Konferencijske lige dočekuje kosovski Dukagjini, dok Osijek ide u goste mađarskom ZTE-u
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Dinamo izborio prolazak dalje i osigurao treće pretkolo Lige prvaka, svoja europska natjecanja danas love Osijek i Rijeka. Ova dva kluba bore se za treće pretkolo Konferencijske lige. 

Osijek je na ispunjenoj Opus Areni u prvom susretu pobijedio mađarski ZTE 1:0, jedini pogodak zabio je Ramon Mierez u sudačkoj nadoknadi.

Rijeka je pak na gostovanju na Kosovu također slavila s 1:0. Zabio je Niko Janković u 29. minuti. Sada Dukagjini dočekuje na Rujevici. Taj sraz počinje u 20.15 sati i može se pratiti na programu MAXSporta 1.

Osijek i ZTE igraju od 18.45 sati, a prijenos je na programu MAXSporta 2. Treba napomenuti i kako će navedeni kanal za vrijeme utakmice biti otključan za sve korisnike MAXtv-a.

Dodajmo da, ako Osijek prođe dalje, u trećem će pretkolu na rumunjski Cluj ili tursku Adanu, a Rijeka bi pobjedom u trećem pretkolu igrala protiv B36 Torshavna s Farskih Otoka ili velškog Haverfordwesta.

>> Dinamo pobijedio Astanu i uvjerljivo prošao u 3. pretkolo Lige prvaka (0:2)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
Dex
10:33 03.08.2023.

Treba napomenuti i kako će navedeni kanal za vrijeme utakmice biti otključan za sve korisnike MAXtv-a. ... ovdje bi odvjetnici mogli imati posla radi nelojalne konkurencije ....