Pritisak na suca

Evo kako su nas Ćorluka i Mandžukić spasili od trajnog prekida!

Foto: Screenshot
Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić
17.11.2014.
u 11:41
A na snimci s jučerašnje utakmice jasno se vidi da su Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka znali o čemu se radi te su na neki način spasili našu reprezentaciju od trajnog prekida
Pogledaj originalni članak

Sudac jučerašnje utakmice Björn Kuipers imao je sve preduvjete da trajno prekine utakmicu nakon što su hrvatski navijači po drugi put bakljadom prekinuli susret. Nizozemac je bez imalo grižnje savjesti mogao svirati kraj, ali nam je ipak progledao kroz prste. U cijeloj priči važnu ulogu odigrali su i naši igrači koji su odbili otići u svlačionicu.

– Sudac je poslao obje momčadi u svlačionicu, ali naši su ostali na terenu, što je bio pritisak da se utakmica nastavi – rekao je Mateo Beusan.

A na snimci s jučerašnje utakmice jasno se vidi da su Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka znali o čemu se radi te su na neki način spasili našu reprezentaciju od trajnog prekida. U trenutku kad je sudac inzistirao da igrači odu u svlačionicu, oni su to odbili i na engleskom jeziku upitali suca: "Zašto?"

"Dečki, ajmo unutra", rekao im je Robert Kovač, a oni su mu odgovorili: "Zašto? Pa prekinut će utakmicu ako odemo unutra".

I tako su naši ostali na travnjaku, a susret je nastavljen i priveden kraju. (Razgovor na videu počinje na 1.02 min)

>>Kovač: Ispričao sam se Talijanima, sram me je i stid

>>Beusan: Sudac nam je pomogao, mogao je trajno prekinuti utakmicu!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 99

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:52 17.11.2014.

Pametno su postupili Mandžukić i Ćorluka. Nije bilo zapravo nikakvog razloga da se utakmica ne nastavi. Trebalo je isprazniti tribinu odakle lete baklje i nastaviti nakon 10min., što se i dogodilo. Srećom imamo igrače koji nisu od jučer i znaju se postaviti.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:24 17.11.2014.

Kad cemo doznati imena "heroja" koji su izazvali prekid ?

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:50 17.11.2014.

Pojedinci na tribinama koji su bili među skupinom hrvatskih navijača htjeli su izazvati prekid utakmice i registriranje susreta 3:0 za Italiju. Tko može imati interes da Hrvatska izgubi utakmicu? Pitanje je tko su ti ljudi. Nemojte ih nazivati "hrvatski navijači" jer oni to nisu, hrvatsku majicu može navući bilo tko i otići na tribinu gdje su većinom hrvati i pokušati izazvati nered i prekid utakmice. Pitanje je odakle dolaze ti ljudi i tko su oni imenom i prezimenom. I ovakve stvari su redovito prijetnja na gostujućim terenima. Ne sijećam se kad je ovo viđeno na domaćim utakmicama reprezentacije jer se šačica podmetnutih po zadataku to ne bi usudila napraviti u Zagrebu, Osijeku... uvijek na gostovanjima.