Dva genijalca

Evo koliko su Ronaldo i Messi podjednaki

Foto: Press Association/PIXSELL
Evo koliko su Ronaldo i Messi podjednaki
07.12.2014.
u 21:57
Portugalcu je to bio već 23. hat-trick u Primeri čime je postao apsolutni rekorder lige. Argentinac je pak stigao do 400. gola za Barcelonu, računajući i prijateljske utakmice
Pogledaj originalni članak

Nesumnjivo je da su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi dva najbolja nogometaša današnjice. Gotovo i da se više ne odigra neko kolo, a da nakon njega ne pišemo o novim rekordima Portugalca i Argentinca, piše Goal.

U 14. kolu Primere obojica su zabila hat-trick, Ronaldo u pobjedi 3:0 protiv Celte, a Messi u slavlju 5:1 protiv Espanyola.

Portugalcu je to bio već 23. hat-trick u Primeri čime je postao apsolutni rekorder lige. Argentinac je pak stigao do 400. gola za Barcelonu, računajući i prijateljske utakmice.

Stitistiku Messija i Ronalda možete pogledati OVDJE!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SP
Spezispezi
22:07 07.12.2014.

Podjednaki su mozda samo kad se gleda matematika, ali razlika se najbolje vidi na proslom kolu. Messi zabija genijalne golove i igra za ekipu. Ronaldo pored toga sto je cesto simulator, zabija ono sto bi zabio svaki prosjecan igrac i cijeli klub igra samo za njega. Tip slavi samo svoje golove, a kad suigrac zabije skoro da mu je zao. Ibra je puno bolji igrac od njeg, a Messi je ipak s drugog planeta, uzitak za oci svaka utakmica zabio ili ne.