Cico podnio ostavku

Evo što je Zdravko Mamić dobacio nakon poraza Dinama od Rijeke

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zdravko Mamić i Dražen Medić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zdravko Mamić
19.09.2016.
u 10:14
Čelnici Dinama nisu bili raspoloženi za izjave nakon poraza od Rijeke, odbijali su ih dati.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama sinoć su doživjeli pravi potop na Rujevici, Rijeka je u velikom derbiju slavila s 5:2. Modri već dugo nisu izgledali tako nemoćno, iako treba reći da velike zasluge za to ima i odlična igra domaće momčadi.

Nakon utakmice Zlatko Kranjčar čestitao je Rijeci na pobjedi te podnio ostavku.

– Nakon poraza od Osijeka i Lyona medijski se potencirao moj neadekvatan učinak i rezultat. Ja sam to prihvatio, a nakon današnje utakmice došao je trenutak da nakon trećeg poraza zahvalim Dinamu što me me doveo i dao mi priliku – rekao je Zlatko Kranjčar nakon utakmice te se oprostio od igrača.

Čelnici Dinama nisu bili raspoloženi za izjave, odbijali su ih dati. Čak i inače razgovorljivi Zdravko Mamić nije davao izjave iako je, prolazeći pokraj novinara koji su ga pokušali uhvatiti za izjavu, u prolazu dobacio:

– A što da ti kažem, ljubavi moja? Ja sam samo navijač Dinama – kazao je Zdravko Mamić.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

MO
moslavina9954
10:39 19.09.2016.

Ovi novinari pišu gluposti predlažući trenere koje su nabrojili, baš gluposti! Od onih bez iskustva, ili one koji su istrošeni i nepopularni i nikada ništa nisu napravili ili godinama nisu nikoga trenirali, pa čak i Ćiru kao da namjerno rade sprdnju od Dinama. Dinamu treba pravi trener to sigurno ali ne ni jedan od navedenih osim Kopića koji možda zaslužuje priliku iako je neiskusan za vođenje Dinama.

CU
cungalunga
10:20 19.09.2016.

hahahahaha ljubavi moja! a neprijatelji Dinama i Hrvatske su uživali...neka se veseli stoka sitnog zuba, neće još dugo😉

FI
Fisherman
10:45 19.09.2016.

Jos ce svi istinski pravi BBB plakat za Mamicem....bojim se da je ovo samo pocetak kraja jedne lijepe price.