Gužva pred kraj

Evo zašto je Modrić morao smirivati Simeonea

Foto: Reuters (Ilustracija)
Evo zašto je Modrić morao smirivati Simeonea
25.05.2014.
u 08:58
U trenutku kad je Ronaldo sa svojim suigračima slavio četvrti pogodak i konačnu potvrdu naslova, Raphael Varane odlučio je napucati loptu prema Diegu Simeoneu
Pogledaj originalni članak

Sinoćnja utakmica finala Lige prvaka između Reala i Atletica bila je nervozna, a sve je kulminiralo pred sam kraj  produžetka. U trenutku kad je Ronaldo sa svojim suigračima slavio četvrti pogodak i konačnu potvrdu naslova, Raphael Varane odlučio je napucati loptu prema Diegu Simeoneu.

Trener Atletica to je shvatio kao provokaciju pa mu je prvo uzvratio istom mjerom, a zatim je utrčao u travnjak kako bi mu dodatno pojasnio neke stvari. Međutim, zaustavili su ga igrači Reala, u prvom redu Luka Modrić koji je bio najbliže, a Simeone je nakon svega dobio crveni karton.

>>Pobjeda za pokojnog trenera i sve u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

DU
Deleted user
11:55 25.05.2014.

Atletico je izgubio zbog ležanja, odugovlačenja i prljavog zadržavanja igre..Da su bili poišteni, sudac ne bi produžio utakmicu pet minuta..Tako im i treba.. Jednako je tako Sevilja dobila Valenciju..Jednako su zadnjih 20 minuta igrali nepošteno i prljavo, zadržavanjem igre..Pa im se osvetilo..

ZH
zhmeks
10:57 25.05.2014.

Simeone - očito dobar trener, motivator, svaka čast.. ali jučer se nije iskazao.. treba znati i izgubiti... vrlo primitivan potez.. Varane ga nije napucao - samo je lagano poslao loptu prema njihovoj klupi i za to je trebaop dobiti žuti karton od suca... ovako se stvari ne riješavaju.. u kombinaciji s pljuvanjem po podu potpuno tijekom cijele tekme - ostavio je loš dojam...Ancelotti s druge strane - jednako dobar trener, ali očito veći gospodin

SI
sinjemore
11:27 25.05.2014.

nije lako izgubiti