NOVI KIKS

Liverpool razočarao protiv Blackburna, Lovren proglašen najgorim igračem

Foto: Reuters/PIXSELL
Liverpool razočarao protiv Blackburna, Lovren proglašen najgorim igračem
08.03.2015.
u 19:55
Završilo je 0:0 u četvrtfinalu FA kupa i odluka o polufinalistu past će u ponovljenoj utakmici
Pogledaj originalni članak

Ewood Park dat će odluku o polufinalistu FA kupa nakon što su u nedjelju Liverpool i Blackburn na Anfieldu odigrali utakmicu bez pobjednika i golova.

Već u trećoj minuti loše vijesti za Redse. Nakon duela s Gestedeom na  terenu je nepomično ostao ležati Martin Škrtel. Liječnička pomoć ukazivana mu je više od sedam minuta nakon čega je iznesen na nosilima, a umjesto njega na teren ušao Kolo Toure. Po odlasku s terena Slovak je prema publici podigao u ruke kao znak da bi ipak s njim trebalo biti sve u redu.

Nažalost po sve prisutne, Škrtelovi suigrači nisu bili toliko srčani i motivirani pa je i njihova igra vrludala, nije to bilo baš najbolje što su mogli pružiti protiv drugoligaša. A najgore od svega jest da se Dejan Lovren još jednom nije snašao pa su ga engleski mediji proglasili najlošijim pojedincem u redovima Liverpoola.

Nije to bila utakmica na kakvu su redsi navikli navijače posljednjim nastupima, a o nemoći u napadu svjedoči i pokušaj Balotellija s 40 metara u 70. minuti. Jasno da trener Brendan Rodgers time ne može biti zadovoljan, ali zato Gary Bowyer može jer nada još uvijek postoji, posebno jer Roversi igraju pred domaćom publikom.

>> Evo kako je Lovren zaslužio linč i status žrtvenog jarca!

>> Ocjene igrača pogledajte na Goal.com

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SW
swirac
21:31 08.03.2015.

Kako branič može biti najgori ako njegovi napadači ne mogu zabiti, a njegova momčad ne izgubi? Svašta.. Nisam gledao tekmu, ali tu nema nikakve logike...

ZA
zamorac
02:32 09.03.2015.

Može vas biti sram Večernji list da toliko pljujete po Lovrenu Pa ovo je stvarno previše njegov klub nije izgubio nito primio gol Škrtel se ozlijedio odmah na početku Dejan odigrao sasvim solidno(gledao sam utakmicu) I onda vi tako pišete ! Nevjerojatno ! Tko je ovaj Vanja Dezelic ? Sramota ! Tako konstantno pisati o ovom vrlo pristojnom mladiću I izvrsnom sportašu ...

JU
juma
21:49 08.03.2015.

To je tako kada si stranac i kada te mediji uzmu na zub. Gdje bi bili krivi njihovi ofanzivni igrači redom engleski reprezentativci koji 90 minuta ne mogu zabiti drugoligašu? Ostaju samo dežurni krivci Balotelli ili Lovren.