Odlazi li kapetan?

Fabregas: Želim osvajati trofeje

Foto: 'Adam DavyPress Association/Pixse'
Fabregas: Želim osvajati trofeje
16.06.2011.
u 16:45
Barcelona je momčad koja jamči trofeje, kao što su to i Manchester, Bayern i Real
Pogledaj originalni članak

Španjolski reprezentativac Cesc Fabregas ponovo se nalazi u središtu zbivanja kako se približava prijelazni rok.

Prošle godine često je bio povezivan s povratkom u Barcelonu, ali je na kraju ipak ostao u Arsenalu. Ove godine priča je slična, samo što se u utrku za Arsenalova kapetana, osim Barcelone, uključio i madridski Real.

– Barcelona je momčad koja jamči trofeje, kao što su to i Manchester, Bayern i Real. Naravno da ja kao igrač želim svaki dan napredovati – izjavio je Cesc.

Fabregas se pridružio Arsenalu kao 16-godišnjak i još nije osvojio niti jedan trofej, što ga zasigurno frustrira.

– Jasno je da mi teško pada što nisam osvojio trofej u Arsenalu, ali tek su mi 24 godine, sigurno će doći i moje vrijeme

O mogućem transferu odlučivat će isključivo Arsenal, a Fabregas, unatoč želji za odlaskom, neće javno stvarati pritisak.

– Volio bih da je sve u mojim rukama, ali nije. S Wengerom još od lani nisam razgovarao o odlasku, što znači da se ništa nije promijenilo. Ne želim ništa više javno govoriti iz poštovanja prema klubu i navijačima. Kapetan sam Arsenala i tako se moram ponašati do zadnjeg dana, bilo bi glupo da zbog nekoliko nepromišljenih riječi izgubim sve što sam u Londonu godinama gradio.

Španjolac je ove sezone 36 puta nastupio za Arsenal te postigao devet pogodaka, uz 16 asistencija. Prema Transfermarktu, procijenjen je na 55 milijuna eura.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.