SMIJURIJA OD TRANSFERA

Fantom Darbo bio je samo turist u Zagrebu

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Fantom Darbo bio je samo turist u Zagrebu
29.11.2013.
u 21:00
Prijavili ga za Europsku ligu, a nitko ga prije dolaska u Dinamo nikada nije vidio. Pa ni nakon što je potpisao...
Pogledaj originalni članak

Iz Dinama je, navodno s kartom u jednom smjeru, otišao Gambijac Alieu Darbo (21). Dečko kojega je Dinamo doveo prošloga ljeta, navodno iz Wigana (iako ga se Englezi ne sjećaju da je kod njih bio...), čak ga prijavio za Europsku ligu, a onda ga nitko više u Maksimiru više nije vidio.

Zapravo, bio je na nekoliko treninga pa se, opet navodno, od nečega liječio, pa je na kraju, shvativši da je u Zagreb zalutao, opet otišao. A možda se opet vrati, nadajući se kojoj minuti protiv Ludogoreca...

Uglavnom, još jedna Dinamova smijurija od transfera, nalik onoj s Carrascom prošle godine, uz bok ovoj s Bjelokošćaninom Sareom. Kako se ozbiljnom klubu i ozbiljnom sportskom direktoru može potkrasti ovakav previd, da uzmu igrača koji nigdje nije igrao i da ga prethodno nitko nije skautirao? Na neviđeno! A frajer je došao, uživao u Zagrebu, malo trenirao i onda pobjegao! Naravno, za taj turizam bio je i plaćen.

Zaista, Zoran Mamić, ako je on bio taj kojemu su uvalili Gambijca, morao bi biti oprezniji i ne gubiti kredibilitet na ovakvim gafovima.

Istina, mlađi Mamić vrhunski je pogodio sa Soudanijem, Fernandesom i Pintom, i kad smo već pomislili da je prijelazni rok odradio za čistu desetku, dogodili su mu se Migliore i fantom Darbo.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DE
Dex
10:30 30.11.2013.

Kao prvo dečko je došao sa FREE TRANSFER (za one koji neznaju to je BADAVA) i logičkim razmišljanjem zašto ne uzeti nešto što dobiješ za nula kuna a moglo bi se nešto zaraditi na kraju no u ovom slučaju nije ispalo tako a pametni se sada našli naslađivati NAKON kraja .... Migliore je radi osobnih razloga otišao natrag (otac na intenzivnoj) a Sare ima peh sa ozljedama a novinarčić zaboravlja njegovih par jako dobrih utakmica u dresu Dinama ........ no da li će tako ovaj nazovi novinar pisati i ismijavati Hajdukove igrače? Sve mi se čini da neće ... pogodite zašto .......