Prodali napadača

Fatos Beqiraj odlazi u kineski Changchun

Fatos Beqiraj odlazi u kineski Changchun
27.02.2014.
u 07:58
U Dinamu službeno nisu željeli ništa govoriti o tom transferu jer posao još nije završen. Ali Beqiraj nije bio u plavom autobusu koji je momčad vozio u Rijeku
Pogledaj originalni članak

Prije svog međusobnog riječkog derbija dva su kluba ostala bez napadača. Zna se da je prvi topnik lige Leon Benko iz Rijeke otišao potpisati ugovor s četvrtoplasiranim klubom prve kineske lige Dalian Aerbinom. A na put ide i dinamovac Fatos Beqiraj. Napadač Dinama koji se ove sezone nije baš naigrao za Dinamo trebao bi postati novi napadač kluba Changchun Yatai. Također je riječ o prvoligašu, no taj se bori za ostanak u ligi, na 14. je mjestu, sa samo bodom više od pretposljednjeg Qingdao Jonoona koji je u crvenoj zoni ispadanja.

U Dinamu službeno nisu željeli ništa govoriti o tom transferu jer posao još nije završen. Ali Beqiraj nije bio u plavom autobusu koji je momčad vozio u Rijeku.

Beqiraj je u Dinamo došao u kolovozu 2010. godine, a plavi su za njega platili 650.000 eura odštete podgoričkoj Budućnosti.

Ove natjecateljske sezone skupio je 819 minuta u 20 utakmica te postigao tri pogotka u ligi, jedan u kupu i dva u Europi.

Valjda će, realizira li se taj transfer, u Kini imati veću minutažu i bolji učinak kod trenera Svetozara Toze Šapurića, rođenog u Vrbasu, sa srpskom i ciparskom putovnicom (trenirao tri ciparska kluba prije dolaska u Kinu).

>> Rijeka vodila 2:0, Halilović s dva gola začinio triler na Kantridi

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LE
LeonardS
09:14 27.02.2014.

Kad naši stručnjaci nisu prepoznali kvalitete ovoga igrača onda su pravi stručnjaci

A4
alfa 4c
10:54 27.02.2014.

Bogu hvala vise....sretno i hvala...