NOVI TRENER

Roger Federer: Jako sam sretan što ću raditi s Ivanom Ljubičićem, on je jako dobar dečko

Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
11.12.2015.
u 21:48
- Vrlo je uzbudljivo što se pridružio timu. Ivana poznajem dugo, dugo godina. Jako je dobar dečko. Ovo će biti prvi put da u timu imam nekoga tko je igrao protiv tenisača koji su i danas moji protivnici - rekao je Federer
Pogledaj originalni članak

Roger Federer u srijedu je objavio da je otkazao suradnju sa Stefanom Edbergom te da je kao zamjenu uzeo Ivana Ljubičića. Veliki Švicarac je iz iz Dubaija gdje igra na UAE Royalsu prokomentirao svoju odluku.

- Vrlo je uzbudljivo što se pridružio timu. Ivana poznajem dugo, dugo godina. Jako je dobar dečko. Ovo će biti prvi put da u timu imam nekoga tko je igrao protiv tenisača koji su i danas moji protivnici - rekao je Federer i dodao:

- Jako sam sretan što Ivan u mojoj ekipi. Jedva čekam da dođe ovdje u Dubai i da krenemo s treninzima. No, do tada moj prvi trener ostaje Severin Lüthi.

>> Ivan Ljubičić bit će novi trener Rogeru Federeru!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PE
peugeot
15:19 12.12.2015.

Federer je kao poslovicno skrti Zlovenac ! Nikad mu dosta para !

DU
Deleted user
13:56 12.12.2015.

Posljednji pokusaj Federera: kako dobiti jos jedan GS za vrijeme vladavine Djokovica?

AJ
ajam
02:17 14.12.2015.

Sigurno je da ga nece poducavati tenisu. Tko bi danas Federera mogao poducavati u tenisu ? Ivan je jedan od onih koji su igrali sa Federerom i tesko je vjerovati da on ima autoritet , da savjetuje federera ,kako igrati bolje. Ivan su tu nasao kao necija ideja iz Federerovog tima sa vjerovanjem da ce on imati neki psiholoski uticaj prema Novaku. Federer pokusava oslabiti Novakovu mentalnu snagu- kako ? Mozda misli da mu je potreban netko tko* zna citati * Novaka.