Hopman kup

Federer se pobjedom vratio nakon šest mjeseci

Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: PA/Pixsell
Wimbledon 2016 - Day Eleven - The All England Lawn Tennis and Croquet ClubRoger Federer celebrates against Milos Raonic on day eleven of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon.John Walton Photo: Press Associ
Foto: Reuters
Federer
Foto: Reuters
Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
02.01.2017.
u 13:59
Posljednji meč Federer je odigrao prošle godine u polufinalu Wimbledona kada ga je sa 3:2 savladao Miloš Raonić. Švicarac je nakon toga uzeo stanku i oporavljao se od ozljede koljena.
Pogledaj originalni članak

Roger Federer pobjedom se vratio nakon višemjesečne stanke. Švicarski tenisač u Hopmanovu kupu pobijedio je Britanca Daniela Evansa sa 2:0 u setovima, bilo je 6:3, 6:4.

Federeru su za pobjedu bile dovoljno 63 minute, a u svakom setu napravio je po jedan break. U prvom setu to mu je pošlo za rukom u šestom gemu, dok je u drugom to napravio na samom početku i održao prednost dok kraja.

Bio je to uspješan povratak za jednog od najboljih tenisača svih vremena. Podsjetimo, posljednji meč Federer je odigrao prošle godine u polufinalu Wimbledona kada ga je sa 3:2 savladao Miloš Raonić. Švicarac je nakon toga uzeo stanku i oporavljao se od ozljede koljena.

>>Federer: Mogu još protiv najboljih, a ako vidim da ne ide, otići ću u mirovinu

>>Marin Čilić: Jedna je stvar doći do finala, a druga osvojiti turnir

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:59 06.01.2017.

za mene je ovaj gospodin uvijek br.1, kralj gospodski