Velika rivalstva

Federer: Teže mi je igrati protiv Nadala nego protiv Đokovića

Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
14.12.2015.
u 10:37
- Novak je postao igrač kojeg je teško pobijediti. Svoju igru odveo je na neku drugu razinu i nitko mu ne može parirati
Pogledaj originalni članak

Roger Federer, po mnogima najbolji tenisač u povijesti, još je jednom komentirao Novaka i Đokovića i Rafaela Nadala. Iako stalno naglašava da mu je teško usporediti njih dvojicu, istaknuo je kako mu je Španjolac teži protivnik.

- Njih su dvojica potpuno različiti igrači. Teško mi je odlučiti tko je bolji, ali za mene je Nadal teži protivnik nego Đoković, iako me i Novak puno puta pobijedio, rekao je Federer.

A tu njegovu izjavu potvrđuje i statistika, Švicarac i Srbin imaju identični učinak, obojica imaju po 22 pobjede u međusobnim susretima, dok je protiv Rafe više puta gubio. Nadal u njihovim dvobojima ima 23 pobjede, a Federer 11.

Ipak, Švicarac nije propustio priliku da pohvali i prvog tenisača svijeta.

- Novak je postao igrač kojeg je teško pobijediti. Svoju igru odveo je na neku drugu razinu i nitko mu ne može parirati. Zbog toga je meni teško protiv njega dominirati. No, mogu se pohvaliti da sam ostvario nekoliko pobjeda u posljednje vrijeme protiv njega, zaključio je Švicarac čijem se trenerskom timu nedavno priključio i Ivan Ljubičić.

>>Roger Federer: Jako sam sretan što ću raditi s Ivanom Ljubičićem, on je jako dobar dečko

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar poglavito
poglavito
10:52 14.12.2015.

Normalno da se više mučiš s Rafaelom , Novak te sredi tako brzo a da nisi ni frizuru namjestio , razbaca te ko' beba 'zvčku' nemaš se vrenena namučit ... ehehehe e moj Rođo Federu ehehehe... šteta što i mi Hrvati nemamo ovakvog kao Đoka kad već neće da igra malo za nas , bar po materinoj strani ehehehe....

NI
Neovisna Istra
15:33 14.12.2015.

Ne mogu vjerovat ovaj svicarac je napuhani balun......

LA
lakočemo
13:46 14.12.2015.

malo morgen federeru