Romano objavio

Livaković već dogovorio sve osobne uvjete? Dinamo i Fenerbahče blizu zaključenja transfera

Foto: YVES HERMAN/REUTERS
UEFA Nations League Final - Croatia v Spain
Foto: MarkoLukunic
Zagreb: Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavio naslov prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Atmosfera na stadionu prije početka utakmice Dinamo - Gorica
15.07.2023.
u 13:24
Hrvatski vratar povezivao se sa Fiorentinom i Villarrealom, koje se smatralo vodećima u utrci. Međutim, najnovija informacija je da su Fenerbahče i Dinamo blizu zaključenja transfera Dominika Livakovića
Pogledaj originalni članak

Dinamo i Fenerbahče blizu su dogovora u vezi transfera Dominika Livakovića, piše talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Navodi i kako je turski velikan već dogovorio osobne uvjete s turskim klubom, a sve ovisi o uspješnom zaključenju posla s hrvatskim prvakom.

Prioritet istanbulskog kluba do sada je bio transfer Rodriga Becãa iz Udinesea, koji bi u nedjelju trebao stići u glavni grad Turske. Idući potez im je dovođenje novog vratara, a osim Livakovića, spominje se i da žele vratara PSG-a Keylora Navasa. Navas je na izlaznim vratima iz kluba, a novi dom mogao bi pronaći na istoku.

GALERIJA Ovaj pehar će sutra podignuti Dinamo ili Hajduk, ostaje u trajnom vlasništvu kluba

Foto: Drago Sopta/HNS
Trofej Superkup
Foto: Drago Sopta/HNS
Trofej Superkup
Foto: Drago Sopta/HNS
Trofej Superkup
Foto: Drago Sopta/HNS
Trofej Superkup

Podsjetimo, hrvatski vratar povezivao se i sa Villarrealom te Fiorentinom. Fenerbahče je do sada nudio osam milijuna eura, no otkupna klauzula u Livakovićevom ugovoru podiže cijenu do 10 milijuna eura. Nije poznato je li turski klub poboljšao svoju ponudu. 

VEZANI ČLANCI:

Osim Livakovića, s Fenerbahčeom se povezuje i Ivana Perišića koji već neko vrijeme kruži kao igrač s liste otpisanih Angea Postecogloua. U turskoj momčadi se odlaskom Arde Gülera u Real Madrid oslobodilo mjesto, ali hrvatski reprezentativac otišao je s Tottenhamom u australski grad Perth na pripreme, stoga su tvrdnje o napuštanju kluba pale pod velik upitnik.

VIDEO Brutalne kritike za Perišića: 'Napravio je sramotan potez. Hrvat nije pravi nogometaš'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AN
AnimaTor
13:36 15.07.2023.

Kozlić si ti Neuspješni El_gato_gordo.Livaković je zaslužni hrvatski reprezentativac s uspjehom i medaljama. A gdje su tvoje medalje gordi ??

T2
Tomo_20
15:10 15.07.2023.

Ako ide tamo samo da napravi transfer bezveze!!!

DU
Deleted user
17:46 15.07.2023.

Ako se dokaže u Turskoj, možda završi u nekoj od Liga Petice.