\'\'ZAGRIJAVANJE\'\' ZA KRAJ SEZONE

Ferguson: Ako smo mi očajni, onda je i City

Foto: BigPictures/PIXSELL
Ferguson: Ako smo mi očajni, onda je i City
23.03.2012.
u 13:52
– Zar nije očajno u momčad vratiti igrača koji je tek tako otišao na petomjesečni odmor u Argentinu? – pita trener Uniteda
Pogledaj originalni članak

Kako to obično biva kad je gužva u vrhu poretka, borba s nogometnih travnjaka prenese se na verbalnu frontu. U Engleskoj za naslov utrku vode dva Manchestera, a nakon što je Cityjev direktor za razvoj Patrick Vieira odaslao poruku vragovima, oni su uzvratili.

Francuz je rekao da je povratak 37-godišnjeg Scholesa u redove vragova znak njihove slabosti, a trener Uniteda uzvratio je ovako:

– Ako je dovođenje najboljeg veznjaka kojeg je Britanija imala u posljednjih 20 godina znak očaja, onda to možemo prihvatiti – rekao je Alex Ferguson i dodao:

– Kad već govorimo o očaju, oni su prije nekoliko večeri u momčad vratili igrača koji im nije htio igrati i za kojeg su rekli da više nikad neće zaigrati, a uzeo je petomjesečni odmor u Argentini. Može li se to nazvati očajem – rekao je Fergie misleći na Teveza i naglasio kako ima \'\'municije\'\' za verbalni rat.

Inače, United je vodeći na ljestvici sa 70, a City je drugi sa 69 bodova.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
18:19 23.03.2012.

To Fergi kralju,svaka cast tebi,a komsije(susedi),mogu da nam pu...............e,titula je nasa i tu nema sta da se prica,a ovaj direktor za razvoj je jedan obican grebator i nista vise.