SIR ODGOVARA

Ferguson: Blatter priča besmislice

Foto: import
Ferguson: Blatter priča besmislice
28.10.2008.
u 14:02
Pogledaj originalni članak

Menadžer Manchester Uniteda, Alex Ferguson prokomentirao je nedavne izjave predsjednik FIFA-e Seppa Blattera. I to nimalo blagonaklono...

Ferguson smatra da je prvi čovjek svjetskog nogometa izgubio kredibilitet svojim izjavama u kojima nogometaše naziva robljem, ili preporukama da nogometašice nose uže dresove.

- Mislim da je u opasnosti, ljudi iz nogometnog svijeta mu se smiju. Je li do toga došlo zato što je ostario ili postoji neki drugi razlog, to ne znam. Priča besmislice i time narušava svoj kredibilitet - ustvrdio je dugogodišnji menadžer Manchester Uniteda.

Blatter je nedavno ocrnjen i nakon nesreće koju je skrivio prebrzo vozeći svoj novi Mercedes SL 63 AMG. Fergusonove riječi samo su nastavak njegovog tamnog razdoblja.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr