bio je nepažljiv

Ferguson Nanija okrivio za poraz i ispadanje iz Liga kupa

Foto: AFP
Ferguson Nanija okrivio za poraz i ispadanje iz Liga kupa
01.11.2012.
u 11:10
- Izgubili smo loptu kod trećeg gola, a do tog trenutka potpuno smo kontrolirali utakmicu. Igrali smo zaista dobar nogomet
Pogledaj originalni članak

Manchester United sinoć je ispao iz Liga kupa nakon poraza od Chelsea 5:4 poslije produžetaka. Crveni vragovi vodili su 3:2 u regularnom dijelu susreta i već duboko u sudačkoj nadoknadi imali loptu u svojem posjedu kada ju je Nani izgubio, a Chelsea u kontri izborio jedanaesterac iz kojeg je izjednačio. Alex Ferguson stoga je Nanija optužio za poraz.

- Izgubili smo loptu kod trećeg gola, a do tog trenutka potpuno smo kontrolirali utakmicu. Igrali smo zaista dobar nogomet do tog trenutka i samo smo trebali zaključiti utakmicu držanjem posjeda lopte. Ali Nani je odlučio pokušati slomiti igrača, izgubio je loptu i oni su dobili penal. Kada imate vodstvo 3-2 i sekunde su preostale do kraja, morate zaključiti susret. Sami sebe zapravo možemo kriviti. Nani je individualac i igrač koji želi slomiti svoje protivnike, tako da nas to neće obeshrabriti. Ali u toj situaciji da je zadržao loptu kod korner zastavice utakmica bi bila gotova. Mislim da je upravo to trebao napraviti.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.