KONAČNA ODLUKA

Fiba objavila: Cibona potpisala za Ligu prvaka

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Fiba objavila: Cibona potpisala za Ligu prvaka
08.04.2016.
u 09:30
Osim Cibone, pristupnicu ovoj ligi potpisali su zasad i neki talijanski, francuski, grčki i belgijski klubovi.
Pogledaj originalni članak

Fiba je objavila je da je Cibona posljednji klub koji je s ovom institucijom potpisao ugovor oko igranja Fibine Lige prvaka.

Za takvo što izborio se dopredsjednik kluba Aleksandar Petrović, no sada se postavlja pitanje kako će se prema ovome postaviti Skupština ABA lige koja je izglasala vjernost Euroligi pa tako i njenom drugom natjecanju Eurokupu koje predstavlja glavnu prepreku pokretanju ovog Fibina natjecanja.

Osim Cibone, pristupnicu ovoj ligi potpisali su zasad i neki talijanski, francuski, grčki i belgijski klubovi.

>> Vukovi slave najsjajniji datum u povijesti - na koji su osvojili dva najveća naslova

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZE
zeljkofukic
10:39 08.04.2016.

ma neka ABA liga reagira kako god hoće, pa Hrvatska je do stvaranja ABA lige imala pravo na jednog sigurnog predstavnika u Ligi prava (kako god se ona zvala), onda je grobar košarke Radić to mjesto prepustio ABA ligi. pretpostavljam da je i srbija imala bar jednog sigurnog predstavnika, dok za sloveniju nisam siguran, ali i njihov predstavnik je mogao u ligu prvaka, ako ne direktno onda preko kvalifikacija, sramota je ovo što je vodstvo ABA lige napravilo da samo jedan klub ima pravo nastupa u ligi prvaka. svaka čast svakome, ali desetljećima se na ovim prostorima igra najbolja košarka i po broju talenata to je i dalje tako, samo je loše upravljanje klubovima i rasipanje novaca na preskupa strance uništilo mnoge klubove. pa ti bogati ruski, grčki, španjolski i turski klubovi su prepuni stranaca sa vrlo malo domaćih igrača, ako je ABA liga samo rasadnik talenata za bogate? i ako se nije u stanju izboriti za veća prava klubova koji u njoj igraju, onda neće biti neke štete ako ta liga nestane.

Avatar links
links
16:21 08.04.2016.

konačno liga prvaka, ahahahahahahaha, stvarno su smiješni