FARE DEMANTIRAN

Fifa neće pokretati postupak protiv hrvatskih navijača

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Fifa neće pokretati postupak protiv hrvatskih navijača
27.06.2014.
u 22:23
- Predsjednik Disciplinskog odbora Fife odlučio je kako ne postoji dovoljno elemenata za pokretanje postupka protiv Hrvatskog nogometnog saveza - priopćili su iz Fife
Pogledaj originalni članak

Hrvatski navijači nisu radili probleme na SP-u u Brazilu, zaključila je Fifa nakon što je provela istragu zbog navodnih rasističkih i antisemitističkih transparenata naših navijača.

- Predsjednik Disciplinskog odbora Fife odlučio je kako ne postoji dovoljno elemenata za pokretanje postupka protiv Hrvatskog nogometnog saveza - priopćili su iz Fife, prenosi Goal.com.

Fifu je na postupke hrvatskih navijača upozorila Fare organizacija koja je primijetila kako su na utakmici odigranoj u četvrtak navijači raširili zastavu s ustaškim grbom. No, svjetska nogometna organizacija ih je ovom odlukom demantirala.

Fifa disciplinski postupak neće provesti ni protiv ruskog i meksičkog čiji su navijači također prijavljeni zbog neprimjerenih transparenata.

>> Razočaranje i tuga na licima navijača nakon poraza

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

HE
hercegovačkiponos
22:48 27.06.2014.

Dakle, sada treba podignuti kaznenu prijavu za nanošenje štete ugledu HNS-a , Rpublike Hrvatske i hrvatskih navijača. Pa mora se jednom stati na put ovoj cinkerskoj plaćeničkoj organizaciji, koja poput Veritasa Save Štrpca kleveće Hrvate i Hrvatsku po cijelom svijetu. Na osnovu laži i lažnih iskaza. Srbi, naravno.

JZ
joe-zg
22:39 27.06.2014.

Nema veze, bu Milanović i Pusić opet dali novce poreznih obveznika udruzi Fare da traži ustaške zmije i prijavljuje nas gdje god stigne. Bolje nismo ni zaslužili kad smo bili zadnji put lijeni otići na glasovanje za Sabor.

OB
obrežan
22:47 27.06.2014.

U laži su kratke noge. Sad bi trebalo pokrenuti tužbu protiv lažljivaca zbog klevete i namjernog nanošenja štete RH.