Sraz divova

Figo o polufinalu: Manchester City je favorit, ali nikad ne možeš otpisati Real

Foto: Handout/REUTERS
UEFA Football Board Meeting
Foto: Lee Smith/REUTERS
Premier League - Manchester City v Leeds United
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
Copa del Rey - Final - Real Madrid v Osasuna
08.05.2023.
u 20:42
Real Madrid je aktualni nositelj naslova, a da bi do njega došao prošle je sezone u polufinalu porazio upravo Guardiolin Manchester City. Ipak, City je ove godine vraća još jači
Pogledaj originalni članak

Velike zvijezde nogometnog svijeta iznose svoja predviđanja rezultata nadolazećeg polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja. Prvi će se susret održati u utorak u Madridu. Svoje je viđenje ishoda ovog velikog okršaja ponajboljih klubova sezone iznio i Portugalac Luis Figo.

Figo smatra kako će sutra u 21 sat engleski Plavi ipak izboriti pobjedu nad Kraljevskim klubom. "Vidim engleski klub kao favorita. Guardiolina momčad jedna je od najboljih na svijetu i ima iskustvo nakon što je izgubila prošlogodišnje polufinale", rekao je za La Gazzetta dello Sport.

"Mislim da je Pep favorit protiv Reala iako kad igraš protiv Reala, kluba s takvom poviješću...", ističući ono što je naglasio i Rooney, a to je da se klub i momčad koja ima povijest i iskustvo kao Real Madrid nikada ne smije otpisati.

Figo je za Real igrao pet godina, od 2000. do 2005., a isto toliko (1995. - 2000.) igrao je za njihovog najvećeg rivala Barcelonu. Karijeru je završio u Interu, koji se za svoje mjesto u finalu Lige prvaka bori s gradskim rivalom Milanom. Njihov je prvi susret na rasporedu u srijedu.

Real Madrid je aktualni nositelj naslova prvaka, a da bi došao do finala u kojem je pobijedio Liverpool, prešli su upravo preko Manchester Cityja svladavši ga jednim golom razlike. Međutim, City se ove godine čini još jači, a njihovog mladog rekordera Erlinga Haalanda mnogi predstavljaju kao glavni problem s kojim će se suočiti Kraljevi.

VIDEO: 'Vladarica Grobnika' vozi superskupe jurilice i drži jedan rekord

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.