tužila šampiona

Majka njihovo troje djece tuži Floyda za 20 milijuna dolara

Foto: Reuters/PIXSELL
Majka njihovo troje djece tuži Floyda za 20 milijuna dolara
07.05.2015.
u 08:15
Pacquiao se suočio s tužbom za obmanu jer nije prijavio ozljedu
Pogledaj originalni članak

Nakon što je za borbu sa Pacquiaom zgrnuo rekordnu zaradu (180 mil. USD), (po)javili su se oni koji Mayweatheru žele oduzeti dio bogatstva. Sudskim putem to pokušava bivša mu nevjenčana supruga Josie Harris, majka njihovo troje djece. Tuži ga za duševne boli i klevetu u televizijskoj emisiji te traži 20 milijuna USD.

Mayweather je slagao da nije tukao Josie, skidajući sa sebe bilo kakvu odgovornost za napad i ozbiljne ozljede. Umjesto toga, on ju je etiketirao kao ovisnicu i agresivku koju je on morao "obuzdati", stoji u tužbi.

A što je zapravo Floyd rekao u toj emisiji?

– Jesam li ja nekoga udario nogom ili gazio po njemu? Ne, to se nije dogodilo. Jesam li obuzdao ženu koja je na drogama? Jesam. Ako oni kažu da je to obiteljsko nasilje, onda sam kriv.

Reper moli za jamčevinu

Što god da se dogodilo, zbilo se pred njihovo dvoje djece, a Mayweather je zbog toga proveo i 90 dana u zatvoru jer se tada izjasnio krivim.

Upola manje od Josie od Floyda traži njegov prijatelj reper Suge Knight koji ima izvjesnih problema sa zakonom pa se nada da će slavni boksač platiti jamčevinu od 10 milijuna USD kako bi se sa slobode branio od optužbi da je kamionetom namjerno pregazio dvojicu muškaraca.

Zatajio ozljedu!?

Bez dijela zarade iz takozvane borbe stoljeća ostati bi mogao i Manny Pacquiao za kojeg se pretpostavlja da će mu na račun sjesti najmanje 120 milijuna USD. Njega su tužila dvojica kupaca prijenosa na zahtjev (100 USD) koja tvrde da su Filipinac i njegov promotor Bob Arum zatajili ozljedu ramena i tako obmanuli javnost. Zaključili su to po tome što je Pacquiao neposredno prije borbe zatražio injekciju analgetika u rame, no ona mu nije odobrena jer je nije prijavio.

Inače, gotovo je sigurno da će Manny dobar dio ove zarade podijeliti potrebitima odnosno humanitarnim udrugama jer to je njegova stara navada. Za razliku od Floyda koji će trošiti na sportske automobile, skupocjene satove i žene sumnjiva morala.

>> Drviš smatra da je meč stoljeća bio odličan, a otkrio je tko se nudi Mirku Filipoviću!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:39 07.05.2015.

ja ću tužiti Ameriku jer je borba počela tek u 6 ujutro !!!!

RI
rikavac
08:33 08.05.2015.

hahaha Amerika ,svako svakog moze tuzit i to zbog gluposti i trazit odstetu. Smijesno!

DH
dalibor.hren
08:45 10.05.2015.

Pacquiao će u zatvor jer je boksao samo jednom rukom, a nasilnik je umjesto u buksu dobio 180 milijuna dolara, slobodan je i pljuje po ženi, protivniku....