UŽIVA NA MORU

FOTO Cijela Dalmacija gori zbog Perišića, a Ivan je objavio u čijem društvu odmara nakon sezone

Foto: Josipa Perišić Instagram
FOTO Cijela Dalmacija gori zbog Perišića, a Ivan je objavio u čijem društvu odmara nakon sezone
11.07.2023.
u 14:36
Već danima se piše o tome kako Perišića želi vratiti Hajduk, trenutno je pod ugovorom s Tottenham koji na njega ne računa i stavljen je na transfer listu. Fabrizio Romano je objavio kako nema govora o transferu, ali drugi izvori govore kako je vrlo realan i čeka se raskid ugovora sa Spursima
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić trenutno se nalazi na godišnjem odmoru nakon naporne sezone u dresu engleskog Tottenhama i vatrenih s kojima je osvojio srebrnu medalju u Ligi nacija. Hrvatski ofenzivac često objavljuje fotografije svoje obitelji, a sada je postavio na Instagramu kako odmara u društvu svoje supruge Josipe. 

Navodnio, između njih dvoje ljubav se rodila još u srednjoj školi kada su sjedili u istoj klupi. Poznati nogometaš i supruga su se 17. srpnja 2020. u tajnosti vjenčali u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti, među uzvanicima su bili samo članovi njihove bliže obitelji, a vjenčao ih je don Vinko Bus.

Već danima se piše o tome kako Perišića želi vratiti Hajduk, trenutno je pod ugovorom s Tottenham koji na njega ne računa i stavljen je na transfer listu. Fabrizio Romano je objavio kako nema govora o transferu, ali drugi izvori govore kako je vrlo realan i čeka se raskid ugovora sa Spursima. 

VEZANI ČLANCI:

Također, turski mediji javljaju kako je za Ivana zainteresiran tamošnji velikan Fenerbahče, ali Hrvat traži plaću od 11 milijuna eura godišnje. 

Foto: Ivan Perišić/Instagram

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

GR
Greben
15:22 11.07.2023.

Posaljite vec jednom te Kanadere da ugase taj pozar!

AR
Archangel711
19:28 11.07.2023.

I šta da i dođe??? Došao bi da pokupi pare, zar mislite da jedan igrač može donjeti prevagu pored toliko panjeva kako na terenu tako i upravi

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:46 11.07.2023.

Koji senzacionalni naslov.Dalmacija gori??