SJAJNA GESTA

FOTO Dinamo čestitao Hajduku na finalu Lige prvaka. Stigao je odgovor s Poljuda

Foto: GNK Dinamo
FOTO Dinamo čestitao Hajduku na finalu Lige prvaka. Stigao je odgovor s Poljuda
22.04.2023.
u 12:00
Dva najveća rivala razmijenili su lijepe poruke na Facebooku
Pogledaj originalni članak

Juniori Hajduka kreirali su još jednu senzaciju i srušili talijanski Milan u polufinalu Lige prvaka mladih i tako će se s nizozemskim AZ-om boriti za naslov i trofej. Na krilima nekoliko tisuća Torcidaša, bijeli su u Ženevi napravili povijesni uspjeh i sada se pripremaju za utakmicu koja počinje u ponedjeljak od 18 sati. 

Lijepu gestu napravio je najveći rival Dinamo koji je preko društvenih mreža čestitao Hajduku na prolasku u veliko finale, za što je dobio na tisuće pozitivnih reakcija. 

- Čestitamo juniorima HNK Hajduk Split na plasmanu u finale UEFA Lige prvaka mladih - objavili su iz Dinama uz fotografiju rukovanja igrača obje juniorske momčadi. 

Na Facebook profilu Dinama, splitski klub nije ostao dužan te je ispod statusa napisao: 'Hvala vam od srca!', što je do sada prikupilo bezbrojne lajkova i preko stotinu, većinom pozitivnih odgovora navijača Dinama i Hajduka.

Foto: Dinamo Facebook

Fantastičan uspjeh bili tića tako je na neki način popravio odnose između dva rivala koji nisu bili najbolji. Potrebno je zaviriti daleko u prošlost kako bi se pronašao podatak kada su si međusobno čestitali na uspjesima. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Stradun
Stradun
13:04 22.04.2023.

Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska, njima se ponosi čitava Hrvatska.