'BIJELI' MAKSIMIR

FOTO Dinamo objavio da teren čisti od snijega: 'Djelatnici stadiona od ranog jutra u punom pogonu'

Foto: Dinamo/Instagram
Foto: Dinamo/Instagram
Foto: Dinamo/Instagram
26.02.2023.
u 12:28
Utakmica je sve bliže, a domaćin se pobrinuo da uvjeti budu što bolji. Najveći derbi hrvatskog nogometa nakon više od cijelog desetljeća možete pratiti u prijenosu Drugog programa HRT-a.
Pogledaj originalni članak

U velikom nedjeljnom derbiju 23. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Dinamo u Maksimirskoj 128 od 15 sati dočekuje Hajduk u susretu između prvoplasirane i drugoplasirane momčadi prvenstvene ljestvice. Utakmica je to koja bi mogla uvelike utjecati na završnicu i ishod ovosezonskog prvenstva. Plavi Splićane dočekuju s osam bodova više (i utakmicom manje) i pred domaćom publikom imaju priliku eventualnom pobjedom staviti jednu ruku na trofej.

Modri će u utakmicu moći ući poprilično snažnog sastava, bez ikakvih poteškoća. S Petkovićem, Ademijem, Livakovićem, Šutalom i Ivanušecom u momčadi, dok se u Hajduku još uvijek ne zna hoće li zaigrati njihov glavni igrač, Marko Livaja, a muče ih i drugi nedostaci. 

Hajduku već nedostaje niz prvotimaca. Od ranije su ozbiljnije ozlijeđeni Lovre Kalinić i Josip Elez, a osim njih, u derbiju neće biti Chidozieja Awaziema, Tonija Borevkovića, Dominika Prpića, Anthonyja Kalika i Lukasa Grgića. Morat će se pouzdati u nove igrače Anella i Ferra te u mlade nade poput Pukstaša, Capana, pa možda čak i Luke Vuškovića.

Iako smo bližu ožujku, zima nas još nije napustila pa je tako pao i snijeg. Dinamo je objavio da se 'bijeli' travnjak Maksimira čisti kako bi sve bilo spremno za utakmicu.

- Djelatnici stadiona od ranog jutra u punom pogonu kako bi svi uvjeti za igrače i navijače za derbi bili spremni - napisali su. 

Muka ne bi trebali imati gledatelji uzevši u obzir dostupnost četvrtog ovosezonskog hrvatskog derbija. Osim na standardnom kanalu MaxSport 1 na kojem se prenose sve HNL utakmice, gledatelji će moći gledati dvoboj i na Drugom programu HRT-a, s početkom od 14:55. Također, bit će tu i uvodna emisija, s početkom od 14 sati i 30 minuta.

Prva je ovo sezona s prijenosima utakmica Dinama i Hajduka na HRT-u nakon više od desetljeća čekanja za utakmice derija na javnoj televiziji u Hrvatskoj.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.