PORUKA KAPETANA

FOTO Javio se Modrić, pogledajte što je navijačima poručio uoči Maroka

Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Training
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Doha: Portret Luke Modrića izložen u umjetničkoj galeriji u centru starog grada
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Doha: Hrvatski reprezentativci odradili su trening
20.11.2022.
u 20:16
Najiskusniji hrvatski reprezentativac na Instagramu je objavio fotografije u kockastom dresu, uz Dohu kao označenu lokaciju. Skuplja na stotine tisuća lajkova...
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić (37) spreman je za svoje četvrto Svjetsko prvenstvo. Nakon današnjeg otvaranja, Hrvatska na veliku scenu stupa 23. studenog, kada svoj nastup na Mundijalu započinjemo utakmicom protiv Maroka.

Kapetan hrvatske reprezentacije na Instagramu je uoči početka našeg puta objavio svoje fotografije u kockastom dresu, u kojem ćemo igrati sve tri utakmice grupne faze natjecanja.

- Spremni smo! - poručio je Modrić u objavi koja je u pola sata dobila više od 200 tisuća lajkova.

Uz Maroko, u skupini ćemo igrati još protiv Belgije i Kanade.

Standings provided by Sofascore

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

LU
luckyluke1
22:13 20.11.2022.

Veliki Luka hrvatski narod će ti biti vječno zahvalan što si učinio za hrvatski nogomet i za prezentaciju lijepe tvoje. Želimo puno sreće tebi i tvojoj ekipi, što god bilo, ono što je bilo lijepo i veliko ne može se izbrisati

RE
remarga
01:41 21.11.2022.

Luka, kapetane, tvoji Hrvati su uz tebe! Idemo samo jako, onako kako mi Hrvati znamo, ponosno i hrabro!!!

RE
RedTree
23:27 20.11.2022.

Izgleda da ćemo opet gledati Dalićeve eksperimente u obrani kao na prošlom Euru, "prezelene" Gvardiola i za ne vjerovati Šutala(dva puta Milano, Hajduk, Osijek, mlada reprezentacija protiv Finske ne tako davno greške), oba dva izgleda sklona greškama, a imamo Erlića i Lovrena umjesto. Obrana uvijek mora biti iskusna. Pa puno je bolji Perić iz Dinama od Šutala izgleda. A u napadu Kramarića, koji nije ni centarfor ni krilni napadač, desetak centimetara manji od marokanskih stopera. Znači ni dubine ni nabačaja, a ni pressing ne daje. Ostaje nam se uzdati da će Marokanci biti loši, ali izgleda pare nabrijani.