ZANIMLJIVA SITUACIJA

FOTO Je li ova poruka Modriću i suigračima označila mogući povratak kritiziranog vatrenog?

Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Serie A - AC Milan v Udinese
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Serie A - AC Milan v Lecce
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Serie A - Venezia v AC Milan
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Serie A - AC Milan v Empoli
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Coppa Italia - Semi Final First Leg - AC Milan v Inter Milan
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Serie A - AC Milan v Udinese
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Serie A - AC Milan v Udinese
09.09.2023.
u 20:35
Uoči dvoboja na Instagramu HNS-ove objave, osvanuo je komentar bivšeg reprezentativca Ante Rebića
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je na Rujevici protiv Latvije s uvjerljivih 5:0 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a dvostruki strijelac bio je Bruno Petković uz golove Pašalića, Ivanušeca te Kramarića. U ponedjeljak vatreni gostuju u Erevanu kod Armenije i nova tri boda bi ih sasvim približila odlasku na Euro. 

Uoči dvoboja na Instagramu HNS-ove objave, osvanuo je komentar bivšeg reprezentativca Ante Rebića: 'Želim vam uspjeh prijatelji'. To je dodatno na svom storyju osnažio s porukom na engleskom: 'Come on you Guys.'  Poruka Ante Rebića u kojoj izražava podršku hrvatskoj reprezentaciji zanimljiva je iz perspektive njegove prošlosti s reprezentacijom.

VEZANI ČLANCI:

Nakon njegovog odlaska iz reprezentacije i kontroverznih komentara na Facebooku protiv izbornika Zlatka Dalića, izgledalo je da je njegova karijera u reprezentaciji definitivno gotova. Međutim, stvari se danas brzo mijenjaju, treneri i igrači izglade odnosne poslije nesporazuma. 

Ostaje za vidjeti hoće li ova poruka označiti mogući povratak Ante Rebića u hrvatsku reprezentaciju u budućnosti ili je riječ samo o podršci bivšim suigračima. 

Foto: Ante Rebić Instagram

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

PP
perica perica
22:47 09.09.2023.

Perišić , Ivanušec , Oršić Inamo lijevih krila sasvim dovoljno . Samo bi urušio odnose i atmosferu . Volim gs kao igrača , no ipak veliko NE !!

Avatar Jopa
Jopa
22:05 09.09.2023.

Momentalno nije u formi a i mora se ispričati.

FR
fraca
00:11 10.09.2023.

Neznam kad je posljedni put zabio.