TAKTIKE S TRIBINA

FOTO Muhammed Cham Saračević je krenuo izvesti penal, navijači su mu nesvakidašnje zasmetali

Foto: Screenshot/Arenasport
FOTO Muhammed Cham Saračević je krenuo izvesti penal, navijači su mu nesvakidašnje zasmetali
17.04.2023.
u 16:37
Austrijski reprezentativac i igrač Clermonta Muhammed Cham Saračević je u utakmici francuske prve lige protiv Angersa stavio loptu na bijelu točku i pripremao se izvesti najstrožu kaznu, a na tribini je vjerojatno primijetio nesvakidašnji pokušaj ometanja
Pogledaj originalni članak

Clermont je u 31. kolu Ligue 1 ugostio Angers i pobijedio 2:1, domaćini su uspjeli osigurati sva tri boda iako su dobar dio utakmice bili s igračem manje.

Angers je s 14 bodova na posljednjem mjestu i na putu su za drugu ligu, a njihovi navijači rade sve što mogu kako bi pomogli svojem klubu pri kraju sezone, što su nerijetko i govorili u raznim intervjuima i na fan stranicama.

Dokaz koliko pomažu vidjeli smo u 39. minuti kad je Clermont išao pucati kazneni udarac. Austrijski reprezentativac Muhammed Cham Saračević stavio je loptu na bijelu točku i pripremao se izvesti najstrožu kaznu, a na tribini je vjerojatno primijetio nesvakidašnji pokušaj ometanja.

Navijači Angresa su skinuli donje rublje i okrenuli stražnjicu prema tamnoputom mladiću bosanskogercegovačkih korijena koji je za Austriju debitirao protiv Hrvatske u Ligi nacija u 2022. godini. Međutim, Saračević je bio precizan s 11 metara za preokret rezultata na 2:1 za Clermont.

 

 

Clermont je dobio prvi creni karton krajem prvog dijela kad je pocrvenio Borges, te još jedan crveni karton na samom kraju susreta kad je pocrvenio Seidu, ali konačni rezultat je ostao 2:1.

Inače, za pobjednika ovog susreta, Clermont nastupa i bivši Dinamovac, Komnen Andrić, koji je trenutno ne igra zbog kile (bruha).


 
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.