ZATVORENI U GRČKOJ

FOTO Njemački navijači podržali Hrvate u Grčkoj: 'Sloboda Boysima' na utakmici KL

Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Europa Conference League - Group G - Eintracht Frankfurt v Aberdeen
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Europa Conference League - Group G - Eintracht Frankfurt v Aberdeen
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Europa Conference League - Group G - Eintracht Frankfurt v Aberdeen
23.09.2023.
u 09:38
U noći prije utakmice trećega pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a u Ateni su izbili navijački sukobi. Tijekom nasilnih događaja život je izgubio navijač AEK-a, 29-godišnji Michalis Katsouris, a više od stotinu navijača je uhićeno. Hrvatski navijači i dalje se nalaze u istražnom zatvoru dok grčke vlasti, više ili manje vlastitom krivicom, tapkaju u mraku
Pogledaj originalni članak

Ovoga četvrtka Eintracht Frankfurt je igrao prvu utakmicu grupne faze Konferencijske lige protiv škotskog Aberdeena. Pred punim tribinama svoga stadiona izborili su pobjedu 2:1. U njihovoj skupini G igra i PAOK koji je do grupne faze natjecanja došao pobijedivši Hajduk s 3:0 na svome slavom Toumba stadionu. Grčki klub je u prvoj utakmici osvojio tri boda svladavši HJK Helsinki 3:2.

Među transparentima uvijek vjernih navijača našao i onaj na kojem je, na hrvatskome jeziku, stajalo "Sloboda Boysima". Ovo nije prvi put da su navijači njemačkog kluba izrazili potporu hrvatskim navijačima. U nekoliko navrata je isti natpisi viđen na utakmicama njemačkog prvoligaša.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, 7. kolovoza u noći prije utakmice trećega pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a u Ateni su izbili navijački sukobi. U njima je smrtno stradao navijač AEK-a, 29-godišnji Michalis Katsouris, a više od stotinu navijača je uhićeno i određen im je istražni zatvor dok se čeka ključan napredak u do sada katastrofalno provođenoj istrazi grčke policije.

VIDEO Veliki povratak na pomolu: Dalić sprema iznenađenje među reprezentativcima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.