NEZAUSTAVLJIVI VATRENI

FOTO Perišić se vraća prije očekivanog? Objavom na Instagramu oduševio navijače

Foto: VAHRAM BAGHDASARYAN/REUTERS
Euro 2024 Qualifier - Group D - Armenia v Croatia
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Carabao Cup Second Round - Fulham v Tottenham Hotspur
Foto: David Klein/REUTERS
Premier League - AFC Bournemouth v Tottenham Hotspur
17.11.2023.
u 14:27
Ivan Perišić na Instagramu je objavio da je počeo trenirati s loptom i time dao naslutiti ne samo da oporavak teče kako je zamišljeno već i da bi uskoro mogao nastaviti s težim treninzima
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić (34) već je dugo važna karika u igri hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od jačih aduta Zlatka Dalića. Međutim, na treningu Tottenhama doživio je tešku ozljedu desnoga koljena zbog koje se očekuje da će propustiti ostatak sezone, a njegov izostanak osjećaju i vatreni koji se u subotu 18. i utorak 21. studenoga bore za plasman na Europsko prvenstvo 2024.

Naime, Perišić je ozlijedio prednji križni ligament i neizvjesno je hoće li ovaj veteran hrvatske reprezentacije biti spreman za nastup na velikom natjecanju u Njemačkoj.

VEZANI ČLANCI:

Ipak, prema posljednjim snimkama čini se da oporavak ide izvrsno, što daje nadu da bi se na teren mogao vratiti prije očekivanog. Perišić je na Instagramu objavio da je počeo trenirati s loptom i time dao naslutiti ne samo da oporavak teče kako je zamišljeno već i da bi uskoro mogao nastaviti s težim treninzima.

Foto: Instagram screenshot
Perišić Instagram

Foto: Instagram screenshot
Perišić Instagram

VIDEO

 

.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.