ŠTO JE PORUČIO?

FOTO Šime Vrsaljko objavom najavio veliki povratak u HNL? Izazvao je euforiju kod navijača Dinama

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
FOTO Šime Vrsaljko objavom najavio veliki povratak u HNL? Izazvao je euforiju kod navijača Dinama
02.02.2023.
u 09:47
Hrvatski desni bočni trenutno je bez angažmana, ali jednom fotografijom podgrijao je maštu navijača plavih
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativni branič Šime Vrsaljko od studenog prošle godine je slobodan igrač nakon što je raskinuo suradnju s grčkim velikanom Olympiacosom. U grčkoj prijestolnici Ateni nije se dugo zadržao te je nakon svega nekoliko utakmica odlučio napustiti Pirej, a trenutno nema službene objave oko nastavka karijere.

Ipak, jedna fotografija na Instagram profilu raspirila je maštu navijača hrvatskog prvaka Dinama, Vrsaljko je preko storya objavio njegov potpis za plave koji datira još iz davne 2009. godine. Je li se samo htio prisjetiti uspomene iz karijere, ili je zapravo najavio senzacionalni povratak u HNL, još nije poznato....

Foto: Šime Vrsaljko / Instagram

Svjetski doprvak iz 2018. godine danas ima 31 godinu i prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura. Bio je igrač Lokomotive, Dinama, Genoe, Sassuoloa, Olympiacosa, Atletico Madrida i Intera iz Milana koji ga je doveo na posudbu nakon sjajnih igara na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Prijelazni rok u HNL-u još uvijek traje, a pošto je bivši vatreni slobodan igrač, može potpisati za novu momčad u bilo kojem trenutku. 

TUŽNA SUDBINA PLEMIĆKOG DVORCA

Mali grof bio je omiljen među svojim vršnjacima. U školu je dolazio kočijom. A uz ovaj dvorac veže se i jedna legenda

Iako su ovi čvrsti, više od šest stoljeća stari temelji na kojima je izgrađen dvorac u Cerniku, preživjeli čak i tursko osvajanje, a sam dvorac preživio je Prvi i Drugi svjetski rat te Domovinski rat i potres koji mu je znatno oštetio krovište, pitamo se hoće li taj biser arhitekture preživjeti i nemar i zaborav, kako vlasnika, tako i hrvatskih institucija?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.