HRVAT NAPUSTIO ZENIT

VIDEO Službeno: Dejan Lovren ima novi klub! Vatreni potpisao za francuskog diva

Foto: OL Lyon
VIDEO Službeno: Dejan Lovren ima novi klub! Vatreni potpisao za francuskog diva
02.01.2023.
u 12:24
Dejan Lovren vratio se u Lyon za kojeg je nastupao tri godine, nakon toga je otišao u Southampton pa Liverpool i na kraju Zenit
Pogledaj originalni članak

Ono što se već neko vrijeme nagađalo, sada je dobilo službenu potvrdu! Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren ima novi klub, točnije vratio se u francuskog giganta Lyon. 33-godišnji brončani iz Katara je nastupao za lavove od 2010. do 2013. godine, sada je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine s momčadi sa Gerlanda. Ruski mediji tvrde da ga je Zenit pustio uz odštetu od oko dva milijuna eura. 

 

- Jako sam sretan što se vraćam u Lyon. Ovaj klub mi je otvorio vrata međunarodnog nogometa, to nikad neću zaboraviti. Ovdje me vežu mnoge uspomene, posebno s predsjednikom Jean-Michelom Aulasom koji me uvijek podržavao. Iz Lyona sam 2013. otišao sa žaljenjem jer sam imao osjećaj da nisam pokazao sve što sam mogao. Želim svima dokazati kakav sam igrač - rekao je Lovren nakon potpisa ugovora s francuskim klubom.

Lovren prema Transfermarktu vrijedi 3.5 milijuna eura, pojačat će obranu koja je 17 utakmica primila 21 pogodak. Lyon se trenutno nalazi na osmom mjestu Ligue 1, europsko mjesto i petoplasirani Rennes bježe im trenutno sedam bodova. 

Standings provided by Sofascore

PROŠAO I LIJEČNIČKI

Bomba iz Francuske! Javljaju da je sve gotovo: Dejan Lovren se vraća u Lyon

- Laurent Blanc želio je igrača s duhom, karakterom i agresijom, kako bi ga udružio s Castellom Lukebom. Lyonov trener uskoro bi trebao računati na Dejana Lovrena. Hrvatski reprezentativac, polufinalist prošlog Svjetskog prvenstva, nekoliko je dana bio na udaru čelnika Lyona koji su ga uvjeravali da prijeđe u klub. 33-godišnjak je čak prošao i liječničke preglede - piše renomirani francuski list

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LL
lijepa_li si
13:13 02.01.2023.

krasan mladić! čestitke!

Avatar horuk
horuk
12:38 02.01.2023.

Nek napušta Rusiju. Sve ostalo će se naći.

Avatar Marko
Marko
13:02 02.01.2023.

On se zna potpisati?